Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #3935 üzenetére
Izé...mit is jegyeztél meg?
Amúgy a modbiosos téma...kipróbáltam amit küldtél és 220 felett ez is kiakadt...
Meg letöltöttem egy merlin félét is, ott pedig egy reset után, a memóriaszámláláskor fagyot le (majdnem szívrohamot kaptam, így halt meg a régi ECS alaplapom is..) úgyhogy vissz a jó kis gyári biost és a floppy meghajtót el is elsülyesztettem a fiók mélyére...
Amúgy szórzótól is függ a max fsb...
pl. 8x mellett ment 263-at, 9,5x mellett 260-at, 10x mellett inkább csak 245-et... -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #3862 üzenetére
Erről a linkről szedtem le a bios-okat...
Csak azt nem értem mi az a ''6/9''-es ez csak az Infintik-hez jó?
AN7-ben mi a legjobb eredmény? FSB szinten...
''6/19-es Hellfire turbo'' egy hasonlót találtam de nem jön le...odamutatsz egy linket? vagy esetleg ha nálad müxik a monya78@citromail.hu -re elpostáznád
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #3860 üzenetére
1,7V-nál mint írtam adtam már többet is 1,8-1,9V-is...persze közben egy 12Cm-es ventivel fújtam, tehát melege biztos nem volt...
Most egy gyári 2003-as biost használok
a legújabb gyárit és vagy 2 db modbiost megpróbáltam, de ezek nagyon bekavartak...Hellfire 12/18 rev.3-ast és Hellfire 1/24 rev.2 -est...tudsz nekem jó modbiost ajánlani?? Link?
Én ezt találtam: Bővebben: link
Merlin, Tictac modbios linkjei nálam mind vakvágányra vezetnek..
Ez a Taipan DFI-hez gyárt biost?
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #3858 üzenetére
Pontosan Revoltec égett szét...
Pontokat majd lecserélem, most egyelőre proci tesztek folynak...
Szerinted miért van hogy 260fsb-nél mintha elvágták volna a gépet
262fsb-nél fagy...
Szerinted mi a gyenge láncszem?
procinak sok a 133@260Fsb?
alaplap északihida 1,7V-on megy 260-at, hiába rakom 1,8-1,9V-ra és fújom ventivel semmi javulás...
vagy a Corsair alapból 500Mhz-es fogyna el 520Mhz felett 1:1-ben? Memória időzítést hiába butitom...semmi javulás
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #3854 üzenetére
Ha nem is SLI-ben de változatosan vagy ez - vagy az kerül bele a gépbe...
A titánon még akarok egy komoly tesztet csinálni, utána csak akkor adom el, ha itt a környéken ''keleties'' árakon tudom eladni...a Ph-s 6-8 eFt-os titáneladásba nem leszek benne, akkor inkább emlék lesz a polcon... ''Ph legjobban húzható Ti4200-es címmel''
Az UV kb. 1 hónapja nem volt beizzítva, szétdurrant az Inverter, miután vettem egy invertert kb. 2sec-ig bírta...(visszacseréltem, bár közben kiderült hogy az első durranáskor az egyik cső is megégett és az nyírta ki a másodikat)
pont tegnap raktam be a 3-dik inverter, viszont csak egy 10cm-es cső maradt az pedig nem tudja normálisan megvilágítani a rendszert... -
# Speeder #
csendes tag
válasz
Achill3uS #2772 üzenetére
2400-ra húzott S754-em volt,tudom hogy miről beszélsz.
Sajnos el kellett adnom.
Itt arról volt szó,hogy mindezt mennyiért nyújtja a termék.60-ért természetesen agyonveri a 15k-s cuccot.
Puszta cpu teljesítményben,ha azonos fsb-n és szorzóval megy,memória időzítések,minden azonos,tartom hogy nincs nagy különbség közöttük. -
-
Toness
őstag
válasz
Achill3uS #2499 üzenetére
romantikusm séta?
Nekem nem elég az 512MB, most annyi van csak a gépbe és szerintem k**va lassú, én olyanokat szoktam hogy jáccok meg tuneren tv-zek, zenét hallgatok, netezek, meg kb 30progi megy háttérbennamost ha egy kicsit komolyabb játékkal jáccok, akkor már nem elég az 512ram akármennyire is gyors mert egyszerűen nem férnek el benne kényelmesen az alkalmazások és hozzányúl a vinyóhoz, de gondolom te nem szoktál jáccani
Dual meg azért lenne lényeges hogy megy-e a lapodban ilyen fsb-vel, mert akkor kiba jó a lapod és az megdobná még kicsit a memória írást ami nagyon fontos. -
Toness
őstag
válasz
Achill3uS #2493 üzenetére
A dual nem felesleges abban az esetben ha ugyanezen az órajelen bírja, a ram sebessége meg a mérete között nincs összefüggés, hiába megy 600-on a ramod ha csak 256MB
Én simán kihasználom az 1GB-ot, rengeteg mindent szoktam egyszerre csinálni, annyival azért nem lesz gyorsabb a gép a 250fsb-től mint amit az everest mutatat, szerintem
-
S.u.l.i.r.o
tag
válasz
Achill3uS #2337 üzenetére
Jah, csak nem tudom, h felmegy-e a lapomra. Kompatibilitási lista nincs az oldalon, csak egy kép a 4 lyukról.
Én a 7000est néztem ki, a 7700 már nem megy fel socket a-ra a zalman szerint.
Megnéztem a lapomon. Van 4 kis apró lyuk a socket körül, de nem úgy néz ki, mint amibe csavar megy bele, átmérőjük kb 4-5 mm. Ezek azok a lyukak, amibe a silenttowert rögziteni kell?
Fotót csináljak?
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #2278 üzenetére
Pedig ezt írja a freemail....:
''Dátum: Thu, 5 May 2005 15:09:19 +0200 (CEST)
Feladó: ''Teleki Sándor'' <monya78@freemail.hu>
Címzett: ''Achill3us'' <zoral1@freestart.hu>
Tárgy: Képek
Tessék...
--------------------------------------------------------------------------------
képek.zip Filenév: képek.zip
Típus: application/x-zip-compressed
Méret: 794721 byte ''
Van 800kbyte helyed???
Viszont ezen a Shuttle-én vannak GPU környékén lyukak... -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #2270 üzenetére
Hát nem tudom, a soundstorm-ra azt mondják szebb a minősége mint az SB Live 5.1-nek...
Nem láttam, de nem is álmodozok róla, (most vettem egy hűtőt 85eFt-ért Samsungotbár 49dB, de 260literes
) az alaplapomon nincsennek lyukak a GPU környékén úgyhogy nem tudok komoly hűtőt felszerelni...
Küldjek képet a gépemről, nemrég csináltam Digitfényképezővel... -
-
t1
veterán
-
Toness
őstag
válasz
Achill3uS #1643 üzenetére
Bővebben: link
olvasd csak el -
-
Toness
őstag
válasz
Achill3uS #1614 üzenetére
Na, vissszatértem a buliból
Nem lehet hogy azért nem hűt jobban a vízhűtésed mert a radinak nem a teljes felülete van hűtve? Mert ahogy elnéztem a radi egyik felén keresztül fújatod a levegőt, a másik az ugyanúgy melegszik tovább, ezért szoktak 2 ventit tenni hogy lefedje az egészet(próbáld ki, szerintem már megint igazam van, csak ne bízzam el magam
)
-
-
Esmein
nagyúr
válasz
Achill3uS #1550 üzenetére
Á, az én gépem most dirib darab, semmi mutogatnivalóm nincs rajta
vízzel 40 fok elég sok, 2.2 gigán 1.8 volttal max terhelve 47 fok volt a procim a zalmival.
#1549: én 5 fokot szoktam nyerni egy tükörpolírral. Ha már most is sima akkor olyan 2-3 fokot de sztem valamennyit tuti nyersz.
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
válasz
Achill3uS #1534 üzenetére
Én rávágnám tutira. Megnyekkenni nem fog, max 1 év alatt széthajtódik, és akkor nem megy majd 2400 mhzen csak 2300-on. Nagyhalál
Léggel nyomtam 24/7 1.95-öt vagy 1.975-öt a tbredb magos durcimnak úgy, hogy egyfolytaban ment a seti. 1.5 hónap alatt csökkent tán 30 mhzet a tuningpotenciálja, de ez _léggel_ volt.
-
Blade2
aktív tag
válasz
Achill3uS #1528 üzenetére
Saját rendszerü lessz.
A CPU+NB+GPU blokk vőrős réz lessz 50x50x20-as SSSS-alakú járattal.
Hydor L20, vagy hasonló pumpa.
Golf 1-es radi. Még lehet hogy 2db.
8-as csővek.
Saját készítésű réz tartály.
Ramélem nem lessz semmi gond. Ha nem sikereűl és kinyirja a gépem, huuu akkor...
Szted mennyi fesz-t vinne el ugy hogy semmi baja ne legyen? Most olyan 1,6-1,7 kőzőtt ingadozik... -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #1494 üzenetére
A táp csatlakozója csak a fordulat számot mutatja meg, tegnap kipróbáltam a speedfannal való piszkálást, nem tud ezen keresztül beavatkozni a táp venti sebességbe...
Enyém is Ultra silent, és ennyi a fordulat is... csak nincs ráírva a gyári adat...gondolom hasonló lehet az enyénak is a hangja
Te jó ég... már ott tartok hogy a 13dB is hangos -
Monya78
veterán
válasz
Achill3uS #1467 üzenetére
Gratu...de azért ne nyird ki a procit...
Tényleng szereztem Spire hűtőtérezhetően halkabb mint a AC venti...
Már csak a Sirtech 12cm /750rpm/ -es ventivel kellene valamit cseszni mostmár ez a iszonyúhangos a gépemben...Hogy lehetne szabályozni a fordulatát, a gari veszélyeztése nélkül
-
Esmein
nagyúr
válasz
Achill3uS #1482 üzenetére
Úgy néz ki mint egy kibelezett hűtő, és olyan hangos mint egy 8 centis codegen táp.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós kamerák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest