Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
naati
csendes tag
-
naati
csendes tag
válasz
Savage5 #5193 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Sajnos a szorzóállítás sem megy (vagy én vagyok béna), akármennyire is eltérek a 11X133-as gyári értéktől (pedig egy sor értéket felkínál), rögtön kilép a bootolásnál a gép, és csak a kikapcsolás és újraindítás segít, azzal a hibaüzenettel, hogy nem megfelelő volt a beállított frekvencia leosztás. A fentin kívül még egy alacsonyabb 1100 Mhz értéket lehet beállítani, a manuális szorzó/fsb állítási listán rengeteg értékkel próbálkoztam, de sajnos a végeredmény mindig ugyanaz.
Végső elkeseredésemben BIOS-t is frissítettem, de ez sem változtatott semmit.Úgy tűnik, hogy marad a proci csere. Az általad említtett 133 fsb, mennyire befolyásolja mondjuk egy Athlon 2400+, vagy 2600+ működését?
Gondolom csak alap órajelen fog az is futni, amely a 133 fsb valamilyen szorzata nem?Körülnéztem az általad mutatott linken a kínálatokban, milyet érdemes venni szerinted?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest