- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
naati
csendes tag
-
naati
csendes tag
válasz
Savage5 #5193 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Sajnos a szorzóállítás sem megy (vagy én vagyok béna), akármennyire is eltérek a 11X133-as gyári értéktől (pedig egy sor értéket felkínál), rögtön kilép a bootolásnál a gép, és csak a kikapcsolás és újraindítás segít, azzal a hibaüzenettel, hogy nem megfelelő volt a beállított frekvencia leosztás. A fentin kívül még egy alacsonyabb 1100 Mhz értéket lehet beállítani, a manuális szorzó/fsb állítási listán rengeteg értékkel próbálkoztam, de sajnos a végeredmény mindig ugyanaz.
Végső elkeseredésemben BIOS-t is frissítettem, de ez sem változtatott semmit.Úgy tűnik, hogy marad a proci csere. Az általad említtett 133 fsb, mennyire befolyásolja mondjuk egy Athlon 2400+, vagy 2600+ működését?
Gondolom csak alap órajelen fog az is futni, amely a 133 fsb valamilyen szorzata nem?Körülnéztem az általad mutatott linken a kínálatokban, milyet érdemes venni szerinted?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged