Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampolini
csendes tag
válasz
Steve-0 #5441 üzenetére
Steve-0
Köszönöm el fogom olvasni!
Savage5Köszönöm a hasznos információt az igazság az hogy régóta itt van és gondoltam hasznosítom, volt időm szétszedtem. Sajnos nem vagyok biztos abban hogy a proci a rossz! Mindenesetre ha nincs benne proci felpörögnek a ventilátorok amúgy meg sem mukkan. Azért gondoltam hogy veszek valami egyszerű olcsó akár 1.7 xp-t hogy elindul e egyálltalán ha jó gondolkodhatok tovább hogy keressek bele procit és megtartsam ha nem akkor kiárulom alkatrésznek.
Jó lenne tudni hogy befogadja e a simákat is mert azt a pár ezer forintot hajlandó vagyok rákölteni hogy kipróbáljam működik e atöbbi része!
Eredetileg leejtették és eléggé megviselt a burkolata azóta nem indult el. Szétszedtem összeraktam most legalább bekapcsol elindulna ha .... gondoltam nekem jó lesz suliba...
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest