- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Britney Spears bőr Asus egérpadja gazdára vár!
-
Perillustris
senior tag
válasz
Perillustris #1543 üzenetére
Szereztem CYC-es 620-ast, de nem látom az L3-at. Valószínűleg én b@szom el a BIOS-beállításokat. Még próbálgatom.
-
Perillustris
senior tag
Az a kérdésem, hogy az X4 620-ashoz kapott gyári hűtő 754 socket-es foglalatra is rámegy-e?. Nyilván láma kérdés, de az is vagyok.
-
Perillustris
senior tag
válasz
vegyszer #1614 üzenetére
Nem, kurva lassan töltött be a WIN7. 4-5 perc.
BIOS-ból elakadt az újratelepítés rögtön az elején, csak az kis buzi csík ment végig, a másolás vagy mi, aztán a csili-vili háttérképnél nem ment tovább.
A meglévő rendszerre nyomtam rá, ugyebár berakta .old-ba a másikat, de kurvára nem lett jobb.
Úgyhogy az 5770 már 8 napja pihen, még nem raktam bele.
Holnap elviszem a p..-ba egy számtech boltba, hogy nézzék meg. 3 ezer körül megvan kábé, annyit nekem megér a szabadidőm bőven.
Letöltöttem a legújabb BIOS-t, de az a tetű nem frissül WIN7 alól.
-
Perillustris
senior tag
Helló,
Életemben először kényszerültem egy gép összerakására a majdnem a nulláról. Elvileg minden a helyén van, de elképzelhető, hogy mégsem. Tulajdonképpen alaplapot és procit cseréltem.
Annyi, hogy nincs pasztám a processzorhoz.
Na meg annyi, hogy cefet lassan indul a WIN7 (64 bit). Az eszközkezelő látja a 4 magot meg minden, de nagyon sokáig tölti.
A rendszerhőm. 39 fok, a proci 34-39-re megy fel.
620-as proci, és egy GA-MA785GM-US2H (rev. 1.0) az új családtagok.
A tápból csak 2x2-es dugó jön ki, az alaplapba ennek duplája mehet. Ez baj?
Mit b@sztam el?
Előre is köszi,
-
Perillustris
senior tag
Már-már döntöttem a 620 X4 mellett, de ez kissé elbizonytalanított: Játékra a jelenlegi felhozatal mellett nem ajánlható, mert még ha az adott program tud is mit kezdeni a négy maggal, akkor is csak a Phenom II X3 szintjére juthat el az Athlon, és ha a játék nem tudja lekezelni a négy magot, akkor tovább romlik a helyzet. Minden másban azonban nagyon szépen muzsikál, és ahogy egyre több program hajlandó több szálon működni ez csak jobb lesz, így a játékosokon kívül mindenkinek nyugodtan merjük ajánlani. Játékra azonos árszinten inkább jóval magasabb órajelű Phenom II X2-ben, vagy azonos órajelű X3-ban érdemes gondolkozni, ami végülis egy kompromisszumos átmenet.
Mert nekem játszani is kellene, egy HD5770 Vapor-X alá.Akkor is? Vagy inkább egy Phenom II X2 550 BE, s bízzak benne, hogy elő tudok varázsolni plusz egy vagy két magot? (Ugyanannyiért kapom mindkettőt.)
Ugyanakkor videót is vágok-renderelek. Ez a másik fő funkció.
Vagy szarjak bele, és vegyek egy Phenom II X4 925-öst, plusz 9 ezerért, s az egyesíti mindkettő előnyét (4 mag, L3) vagy egy Phenom II X4 955-őt plusz 14-ért?
Utóbbi már érzékenyen érintene, de nem akarom fél év múlva azt hallani, hogy inkább azt kellett volna.
Holnap dönteni szeretnék, hogy a már megrendelt GA-MA785GM-US2H típusú alaplappal együtt szedán megkapjam.
Ha számít, a tápom egy Cooler Master Extreme Power 500W [RP-500-PCAP]
-
Perillustris
senior tag
válasz
Blaze71 #1491 üzenetére
A kérdés jó.
A kártya is, kipróbáltam másik gépben. Meg minden variációt. Egyszerűen nem indul el a BIOS sem vele. A szaktopikban is próbáltak segíteni, sajnos sikertelenül.
S csak egy maradhat.
Az pedig a VGA.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Perillustris #1486 üzenetére
Múlt héten vettem - még a leváltani tervezett lapba - 2x2GB DDR2 800-zas memóriát, ezt nem tervezem leváltani jó ideig, ezt kérlek vegyétek figyelembe!
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok, kényszerű alaplapcsere miatt (nem szereti az 5770-et) processzorcserén is gondolkodom, ám mivel ez nem volt betervezve, nem mélyedtem bele a témába. A cserélendő lapba 1 hónapja vettem meg annak maximumát, egy 6000+ X2-t, nyilván ezt vagy megtartom, és használom az újban egy ideig, vagy eladom.
Eddig a GA-MA78GM-UD2H (rev. 1.0) a kiszemelt.
Kérdésem mindössze az, melyik processzorral érdemes leváltani az X2-est, ami ár/érték arányban mostanában igazán jónak számít. Tuningoláshoz nem értek, nem is tervezem. Az jó persze, ha az 5770 Vapor-X-et gond nélkül ki tudja szolgálni.
A segítségeteket előre is köszönöm!
BUÉK!
Perillustris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged