Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nem induló és mi a baja a gépemnek topic-ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.Ezt zártam.
-
fonix93
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Nem tudom szabad e itt ezt csinálni, de ha nem szabad akkor azért elnézést kérek.
Én egy kérdést szeretnék feltenni.A kérdésem az lenne ,hogy:Nem rég kb egy hete, hogy vettem használtan egy socket AM2+ os processzort (Amd athlon 64 x2 6000+ 3.1 Ghz) és egy pár DDR2-es ramot 2x2GB 667Mhz Apacer.
És amióta ez a konfiguráció van azóta nem mennek játékok (Akadoznak) a grafikám eléggé jó Gigabyte G-Force GT 430 2GB DDR3 128bit.Én arra tippelek hogy a tápegységem kicsi a konfigurációhoz 450W a maximum teljesítménye.
A régi konfigurációm:
AMD Athlon 64 x2 4200+ 2.2 Ghz)
2x1 GB 800Mhz. Kingston
Semmi mást nem cseréltem csak ramokat és processzort.
Windows újra telepítést már csináltam Win7 unltimate 64bit.
Alaplap: Asus M2N MX SE Plusa kérdésem az hogy szerintetek is a tápegység a fogó vagy más a gond?
Ui: Helyesírási hibákért elnézést kérek, szlovákiai magyar vagyok.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest