- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Velemenyetek szerint jonnek meg IGP mentes procik FM2 lapokhoz, pl amik FX szintet kepviselnek?
-
czanga
őstag
válasz
Hurkaleves #4834 üzenetére
Azt nem gondoltam írni, hogy CrossFire, mert úgy gondoltam, csak azonos APU - GPU párossal működhet, ezek szerint jól sejtettem.
vagy... bizonyos szérián felül már működik ez a lekezelés, nem feltétlen kell azonosnak lenniük?atti_2010:
Úgy érted maradjon minden, csak cseréljek VGA-t 7770-re, és húzzam a procit kicsit? Túlhúzással még nem foglalkoztam soha amúgy.frescho:
Használtan gondoltad, vagy újonnan? Amennyiben utóbbi,
egy frissebb A4 5300 esetleg ami frissebb, és egy ahhoz való lap?For all:
Mivel Mac-et használok nagyon rég, és ez a PC csak néhai néhány óra játékra lenne használva, nyílván nem szeretnék rá sokat költeni, és felesleges is azt gondolom. A sok mint olyat nem tudom belőni, nyílván ha körüljárom a lehetőségeket, sokkal többet tudok majd erről. Kizárólag alaplapot, procit, ramot, vga-t (esetleg) vennék. A CX400-as corsair táp, és a többi komponens megfelelne továbbra is. -
czanga
őstag
Sziasztok.
Gondolkozom fejlesztésen, és úgy látom ár/érték arányban procik terén A4 5300-on, vagy A8 5500 -on, de utóbbi már jócskán drága nekem.
Az lenne a kérdés, hogy valamiként ezek az APU-k fel tudják használni egy Radeon 4830 tudását/erejét, vagy ebben be is gondolkodjak? Esetleg az integrált GPU önmagában erősebb lenne?Szeretnék fejleszteni, mert P43-as alaplap, egy intel E5200-al nem mondható túl erősnek, de azt nem tudom, hogy a jelenlegi 4830-am kihajtásához kevés ez, vagy a VGA is cserére szorulna, ezért gondolkodom esetleges felhasználásán.
Játékra kell, de világmegváltó igényeim nincsennek, de egy full hd-s DELL-t kellene meghajtani, élvezhető minőségben.Tudom, nehéz eset vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest