Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene2
csendes tag
Sziasztok,
Valaki, aki a PSCheck (3.4) tudora, meg tudná mondani, hogyha elindítom a programot, akkor miért járatja alapból a procit (A8-5600K) Pb1 üzemmódban (minden mag)? Innen ki sem lép és nem is a használat alapján dobálja a procit a többi státusz között.
Csak manuálisan tudom alacsonyabb "State"-be tenni. Gondolom/Remélem nem ez a normális működése.
Az alábbi linkken is látom, hogy a srácnak automatikus a "state" választás, de én még ilyet sajnos nem tudtam elérni.
[link]Továbbá a gép újraindítása után is folyamatosan a Pb1-es frekivel fut a proci, a nélkül, hogy elindítanám a programot.
A célom az lett volna, hogy alulfeszeljem a procit, de állandóan a legmagasabba járatja a procit, míg manuálisan lentebb nem állítom.
Jelenleg azt sem tudom, hogy hogyan lehetne a gyári beállításokra visszaállítani a gépet, hogy az alapeset érvényesüljön az automata magonkénti frekiváltásokkal.
Ha valaki tudja a fentiekre a válaszokat az legyen szíves segíteni a fentiekben.
Előre is köszi a segítséget! -
Eugene2
csendes tag
Sziasztok,
Csak egy tapasztalatom szeretném megosztani az AsRock FM2 Pro4-M alaplap kapcsán.
Csatlakozom trosztihoz, ugyan az a problémám, ATI vga driver telepítés után a monitor ki-be kapcsolgat különböző időközönként.http://itcafe.hu/tema/amd_a10_a8_a6_a4_5xxx_trinity_apu_socket_fm2/hsz_919-919.html
Egyelőre keresem a probléma okát, de ha valaki már tudja a megoldást, az legyen szíves elárulni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok