Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Jaja, biostar visszavándorolt komárnoba
Gigabyte-ot pedig múlthéten eladtam, szinte szaré hugyé.... (komáromba vittem, ott vették meg, lassan oda is költzhetek, annyit járok mostanába oda
Eleinte úgy volt, hogy egy második asztali gépet rakok össze, de változott szitu, és laptop lesz..... Giga ment Asus maradt.
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
#61666560 #17 üzenetére
Én elöször egy micro atx házba akartam építeni egy kicsi és csendes pc-t: [link]
De aztán mégis meg gondoltam magam, és egy rendes ATX-es házba költözött szisztem: [link]
Azért maradtam a rendes ATX-es háznál, mert sokkal jobban meg lehet oldani egy csendes gép működését.
Pl, most nincs szabad 5,25ös helyem. Egy XTunner és egy fekete Asus dvd író van ami kintről látszikTakarólemezek mögött pedig a samu winyót raktam IceCrown 1000 keretbe
[link]
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
-
Probiker
aktív tag
válasz
Cyberslider #2 üzenetére
Nekem Asus-om van, HDMI-vel, és pont most adtam el egy Gigabyte GA-MA69VM-S2-t (ez ugye 690V)
Mi az hogy nincs sehol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest