Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Mert az a gyári órajele.
525-ig mertem húzni, magasabb órajelen nem próbáltam még.
Amúgy ATITool szarul érzékeli az órajelét, mert egy 6.984-es szorzóval meg kell szorozni az állítható értéket a valós órajelhez. Everestnél is ugyenez volt, de Fiery hathatós közbenjárásával ott megoldódott ez a problem
Aztán az a szerencsétlen ATITool nem képes megjegyezni, hogy engedélyeztem a beállításokban az X1000 overclocking résznél a ''Finer clock step granularity''-t (sajnos enélkül ha állítok az órajelen, akkor széttöri a képet, míg újra nem indítom a wint), így minden indításánál újra be kell ezt kapcsolni mielőtt állítok az órajelen.
A tesztek meg egyenlőre arról szólnak, hogy mi mennyit is gyorsít az IGP-n az alapállapothoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest