- Milyen digitális videókamerát?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Otthoni időjárás-állomás
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Skynet258 #168 üzenetére
[OFF]Ne túráztasd magad, hogy most aztán vérigsértődsz, mert a korábbi hsz-omban nem minősítettem a jellemedet, hanem csak egy konkrét dologról írtam. És azt az egy állítást sem minősítettem hazugságnak, utóbb pedig éppen te igazoltad, hogy a kábel hibátlansága végülis nem volt igaz.
Itt a fórumon a hibáról csak azok az infók állnak rendelkezésre, amit megadsz. Ha ezek hiányosak, vagy nem pontosak, akkor azzal magadat szívatod, mert csökken annak az esélye, hogy valami használható megoldást kaphass. (Ha nem szándékosan adsz hibás infókat, akkor nem szándékosan szivatod magad, de így is ugyanaz a végeredmény.)
Erről ennyit.[/OFF]Minél nagyobb felbontást és képfrissítési frekit használsz, annál nagyobb frekvenciákat kell a kábelnek átvinni. Tehát ha van egy kábeled, ami annakidején a 1024x768/72Hz-es CRT-ddel jól működött, az az 1600x1200/70Hz LCD-ddel simán lehet szellemképes.
Ha még nem szórtad ki a kábeleket, és van kedved szórakozni kicsit a problémával, akkor töltsd le ezt a progit, és a próbáld ki, hogy a ritka függőleges vonalas tesztábránál csökken-e a szellemkép, ha kisebb felbontást és/vagy frissítési frekit állítasz be.Már én is jártam úgy, hogy a boltban vett kábel gyenge minőségű volt. Még a "bucikat" is lesprórolták róla. Szereztem rápattinthatós ferrit-gyűrűket, azzal valamivel jobb lett, de végül az Albacomp szervizében csináltak nekem olyan kábelt, amivel tökéletes lett a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen digitális videókamerát?
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest