Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Skynet258 #168 üzenetére
[OFF]Ne túráztasd magad, hogy most aztán vérigsértődsz, mert a korábbi hsz-omban nem minősítettem a jellemedet, hanem csak egy konkrét dologról írtam. És azt az egy állítást sem minősítettem hazugságnak, utóbb pedig éppen te igazoltad, hogy a kábel hibátlansága végülis nem volt igaz.
Itt a fórumon a hibáról csak azok az infók állnak rendelkezésre, amit megadsz. Ha ezek hiányosak, vagy nem pontosak, akkor azzal magadat szívatod, mert csökken annak az esélye, hogy valami használható megoldást kaphass. (Ha nem szándékosan adsz hibás infókat, akkor nem szándékosan szivatod magad, de így is ugyanaz a végeredmény.)
Erről ennyit.[/OFF]Minél nagyobb felbontást és képfrissítési frekit használsz, annál nagyobb frekvenciákat kell a kábelnek átvinni. Tehát ha van egy kábeled, ami annakidején a 1024x768/72Hz-es CRT-ddel jól működött, az az 1600x1200/70Hz LCD-ddel simán lehet szellemképes.
Ha még nem szórtad ki a kábeleket, és van kedved szórakozni kicsit a problémával, akkor töltsd le ezt a progit, és a próbáld ki, hogy a ritka függőleges vonalas tesztábránál csökken-e a szellemkép, ha kisebb felbontást és/vagy frissítési frekit állítasz be.Már én is jártam úgy, hogy a boltban vett kábel gyenge minőségű volt. Még a "bucikat" is lesprórolták róla. Szereztem rápattinthatós ferrit-gyűrűket, azzal valamivel jobb lett, de végül az Albacomp szervizében csináltak nekem olyan kábelt, amivel tökéletes lett a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest