Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Köszönöm a sok segitökész hozzászólást! :R

Próbálok reagálni :
    - megfogtam az ujjammal a bordát, lent a procinál. (öcsém javasolta, ö elektrós :) ), és bizony nemnagyon tudtam ott tartani. 3-4 mp után már sütött.

- lesarkazva remélem nincs. nem láttam lemorzsolódást, vagy egyéb hibát. Szép, szabályos a proci, és a magja. (aztán az új felrakáskor nemtom mi történt, de mint mondtam, mielőtt levettem a bordát, akkoris meleg volt)

- a proci szorzólockos. Nem tudom a 13-ról elmozditani, ezt már kideritettem. A forrás is megbizható, legalábbis nyakoncsiphetö, nemhinném, hogy átvágott (hacsak őt mások nem). Meg lecsekkoltam a proci sorozatszámát, és van egy site, ami pontosan megmondja milyen is a proci. 3000+-os, és sajna itt irták, hogy nem 200Mhz-es,csak 166.

- hűtőm tipusa Thermaltake, számot nemtudok (narancssárga, és van hozzá fordulatszámszabályzó stick, amit a pci kártyák hátsó ház-slotjához kellet csavaroznom. 1000-5000 között lehet szabályozni a fordulatot, de 5000nél olyan hangja van, mint a porszivómnak :( )
    - a borda tipusa passz. fémszinü, talán aluminium? Majd lövök róla fotót, de asszem jobban járok a rézzel...

Új hozzászólás Aktív témák