- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
Janesz
őstag
sajna rossz hírem van fiuk....aki esetleg reményt táplál,hogy esetleg jó a proci azt el kell,hogy keserítsem...most jött az infó,hogy egy kd7-raid-ben sem működik!!
szóval akkor eddig ez a 4. lap amiben nem megy....:O -
Janesz
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #5 üzenetére
ez a proci azóta már járt egy tányér zúzapörköltben is:) de lemostam így semmi baja:)
-
MasOyama
őstag
Nem hinném, hogy a proci tönkremenne. Nekem is az van. Semmi baja. Már minden elszállt szinte a gépemben, de az még sohasem.
-
törölt tag
Üdv!
Hasonló mókát okozott nekem is egy 1700-es, de egy CMOS reset után rendbe jött a dolog.
bytes,
akosf
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Hali!
Ez a gép már az én véremet is kiszívta egyszer, de akkor az alaplapra gyanakodtunk:(
Zsolesz most itt ül mellettem és azon rágódik, hogy vesz egy P4-es gépet:)
Elege van ebből a sok szopásból:)
Egyébként nálam sem ment a proci 1 kx7-esben! Utána viszont ment 1 kd7-esben:Y -
Janesz
őstag
???
-
Janesz
őstag
Nos az lenne a gond (vagy nem tudom ez -e de csak ez maradt már...)
havernak volt egy kd7-es lapja amiben volt neki a címben említett 1700+(jiuhb) ami alapfeszen lett csak használva...(soha nem lett fesz emelve...) 2400+-osként ment a proci!!
a probléma akkor kezdődött amikor kb csak mindig a 3.indításnál ment normálisan a gép!! (tehát bekapcsoltad elindult de mielőtt felállt volna a win kilépett! vagy felállt a win és utána indult újra..) mivel kerregett nagyon a winyó ezért az lelett cserélve de utána is gáz volt...majd én az alaplapra gyanakodtam..de előtte kipróbáltuk más tápokkal is...de semmi változás...a srác eladta a lapját...vettem neki egy cikász féle javított nf7-s lapot és amikor összeraktuk nem volt a monitoron kép...na mondom fasza szar az agp foglalat...
a lap vissza cikásznak új lap összerak...kipróbáltam és ezen sem volt kép...
aztán kipróbáltam az én kártyámmal és azzal sem volt kép....aztán mindent kicseréltem csak a procit nem és már csak az maradt...:(
tehát a proci melegszik ha elindítom a gépet...lába nincs letörve és semmi külsérelmi nyom nincs rajta....mi lehet a gond???
szét tud így menni egy proci??
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest