Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabi
csendes tag
sziasztok!
nagyon tettszik a Kindle Fire és akarok is egyet venni, tudtommal most még nem kapható nálunk, amcsi ismerős híján sajnos nem tudom megrendelni. a kérdésem igazából az lenne, hogy nem megoldás-e ha az ebayről veszem meg? kicsit drágább, $199 helyett $220 körül lehet kapni őket, ezt a különbséget kiköhögöm.
igazából azért is számítana ez mert tudtommal az amazontól kapok egy accot "nevem@amazon.com" amire ha elküldöm a cuccaimat akkor tök kényelmesen fel tudom tölteni a fire-re. mi van akkor ha nem közvetlenül az amazontól veszem meg a kütyüt, hanem ebayről, akkor kapok accot? egyáltalán van más módja is feltölteni cuccokat a fire-re? bocsi ha amatőrök a kérdések, de ez lenne az első amazonos gépem nem egészen értem még a rendszerét az egésznek.köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest