- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
Kodi nevu media lejatszot kellene telepitened, annak van jo nehany nayon jo kiegeszitoje (addon) ezek kozul az egyik amit emlitettek a simple iptv, amivel iptv adasokat tudsz nezni,
planb, betallozod siman vlc be az ftv-n, (elso megoldas elegansabb), van meg par native app (onalloan mukodik iptv vel, nem szukseges kodi) -
tomigonzo
aktív tag
válasz venom8888 #205 üzenetére
minden valoszinuseg szerint igen, de ahogy lentebb is irtuk meg van ennek is a kovetelmenye (lasd leirt appok, es megoldasi lehetosegek)
de alapesetben megoldhatomaganvelemeny: szerintem szand ra a 4k stickre a kulonbozetet (nem a 4k miatt, ha esetleg azt nem tudnad kihasznalni), a mukodesi sebessege-felhasznaloi elmeny sokkal jobb. (vegig probaltam az elmult evekben az osszes stciket, boxot)
-
venom8888
őstag
De anyi penzert mar kspsz igen komoly,millio gombal ellátott android boxot is. Nem tudnak tobbet azok inkabb már a legujabb stick tol?
-
tomigonzo
aktív tag
válasz venom8888 #208 üzenetére
a millio gomb a problema forrasa altalaban )))) (minek???)
az ftv rendszere android alapokon nyugszik, mindent (is) fel tudsz ra pattintani konnyeden, akar a gepedrol nem kell a taviranyitoval bohockodni, a hw-sw egyseges es ebbol fakadoan stabil mukodest (aka Apple Tv) eredmenyez, megannyi extraval (cec es digit audio kimenet, komoly hnagformatumok tamogatasa),
egyedul az amazon fomenujet kell elviselned,persze mindenki azt valaszt amit akar, de ar ertek aranyban nem talalsz jobbat a piacon
-
-
-
Ernesto78
aktív tag
hát nagy nehezen felpakoltam a prime video appot a tvm-re, de nem nagyon szeret 1080p-be játszani csak a lehrosszabb minőségben. néha 480p kezd és 10 perc után felmegy 1080p-re, van hogy nem akar. Látszik netflix jobb
-
ttamas
tag
Tv go és firetv: van vkinek friss tapasztalata? Hogyan telepíthető, esetleg vhol egyben fent annak a hozzávalók?
-
tomigonzo
aktív tag
HBO GO native app letezik stickre valamilyen megoldassal vagy (plan b) kodi ala addon ?
(nem nekem kell, szuloknek erdes, en meg kuloldon vagyok)koszi
-
consono
nagyúr
Nekem csak a Kodiból megy, a patchelt apk működni látszik, de a filmek nálam nem indulnak el... Lehet, hogy az adblock dns miatt, amit használok, majd még tesztelek...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
És igen Yeah, tényleg megy a HBO Go natívan is, csak ki kellett cserélnem a FireTV Stick Wifi beállításaiban a DNS-t (a Google DNS szervereivel tökéletesen működik).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Az AdGuard DNS-ei vannak beállítva a routerben (https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html), de érdekes módon a Kodi HBO Go EU addonja működött így is, mondjuk elég lassú volt a böngészés. Így azért kényelmesebb
-
tomigonzo
aktív tag
kulfoldit nem, raadasul azt is leveszi a rendszer, hogy ha a paypal fiok nem magyarorszagrol lett nyitva (mert paypalos opcio is van egyebkent), mindezt magyar geprol/iprol sem
a regisztracio csak magyar iprol ment, de utanna az app hasznalhato, eddigi informacioim szerint
-
sutabence
csendes tag
Másnak is fagy a stick a múlt pénteki update óta?
-
sixaxis
csendes tag
Sziasztok,
Fire Tv 4K eszközt a távirányítót található gombbal ki lehet kapcsolni?
Vagy csak a beállításokban lehet alvó módba tenni? -
tomigonzo
aktív tag
a taviranyiton levo gombbal sem kapcsolod ki teljesen, azzal is kb sleep modba kerul, ha bealitod (es alkalmas ra) tv-d, hangrendszered,(CEC-HDMI vezerles) akkor egyutt tudod kezelni a stick-tv-hangrendszert a stick taviranyitojaval (limitalt funkciok, de a stick hasznalathoz eegendo, on/off, hangero, mute)
-
Rosep
senior tag
Nektek működik a sima (nem 4K-s) sticken a kézileg telepített HBO GO?
Pár napja valami hibát ír állandóan. -
oris
aktív tag
Sziasztok, van-e esetleg valakinek feleslegessé vált fire tv stick(1.gen) távirányítója, vagy van-e ötlet, hogy honnan lehetne a legkedvezőbb áron beszerezni? (Sajnos az eredeti távirányító törökországban, egy szállodában felejtődött.)
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
oris
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.