- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Őszintén szólva még sosem rendeltem amerikából így nem tudom, de tekintve, hogy az eu-n belül is többet fizetek az áfa különbözet miatt, csak valószínűsítettem, hogy egy amúgy is vámköteles országból valószínűleg lesz valami még. Ha nem ott, akkor itthon, ha úgy jön be. Fizetés előtt egyébként látni, hogy mennyi lesz a végösszeg. De majd jön valaki aki ténylegesen tudja, ne állítsak hülyeséget.
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szerintem szinte biztos, hogy lesz rajta áfa. Még Németországból rendelve is hozzácsapja a német-magyar áfakülönbözetet. Én angliából rendeltem egy Kindle-t, ott is hozzászámolta az áfa különbséget.
Egyébként ha elkezded végigvinni a vásárlást, valahol előtte látod, hogy mennyivel terhelheti még meg az árat. -
zseko
veterán
Melyik amazon? A .com? Onnan valószínűleg van vám. Próbáltad már a .de vagy a .co.uk oldalakat? Vagy én tudom rosszul és nem ennyire egyszerű? Én a .co.uk-ról rendeltem a Kindle PW3-at (igaz németből küldték aztán...), szállítási díj és az áfa különbözet volt pluszban. Német oldalt nézve viszont csak az áfa különbözetet számolta fel.
-
zseko
veterán
Végigvittem a rendeléseket, a kindle fórumban leírtam mi jött ki, létezik, hogy olcsóbb angliából szállítási költséggel, mint németből szállítási díj nélkül?
-
zseko
veterán
Ha a német amazonról rendelek, azt olvasom, hogy akkor ingyenes a kiszállítás 39 euro fölött. Viszont olyasmit is olvastam, hogy akkor a magyar áfával számol, így mennyivel lesz drágább az adott termék? Egy Kindle-t vennék, €140.
Megtaláltam, +8% megy rá. Ha angliából rendelek, akkor ott is ugyanúgy megy rá áfa gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Magisk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest