Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Szerintem rossz topikban vagy. A kérdést meg nem is véleményezném, mert nem akarok személyeskedni.
Hol veszel 6500 forintért tabletet?
Persze, hogy fel lehet tenni, meg az otthoni LCD tévére is lehet a képet tükrözni a telefonról, és azon olvasni órákig. Attól még nem arra való.Ha tényleg érdekelne, akkor rákerestél volna a neten, vagy legalább a saját topikjában teszed fel a kérdésed.
-
RexpecT
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez így szokott lenni más nagyobb webshopoknál is, hogy ameddig ténylegesen nem készítik össze addig nem vonják le a pénzt. Gondolom ha esetleg valamilyen oknál fogva mégsem lenne raktáron, akkor ne a visszatérítéssel keljen p*csölni.
Egyébként tuti le van írva az EULA-ban, hogy mennyi idő alatt kell postára adniuk.
Meg is találtam: [link] -
RexpecT
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Én november 18-án rendeltem, és 20-án adták fel a csomagot.
Az érdekesebb, hogy még a mai napig nem látja a csomagot DHL és a shipment detailsben is csak a 20-ai dátummal szerepel bejegyezés.

Bár magát a csomagot csak jövőhét hétfőre ígéri a rendszer, szóval van még addig egy pár nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest