Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hát igen, pedig már felcsillant a szemem, hogy csak vámot kell fizetni és tökéletes minden.
Akkor jobban megérte volna. Viszont írtam a Silverstone-nak, hogy ha már van x partnerük akkor legyenek kedvesek keríteni nekem egy európai disztribútort. Kíváncsi vagyok, hogy válaszra méltatnak e. 
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Azért érdeklődtem itt, mert nem tudok még bankkártyát hozzá adni, mivel egész egyszerűen nincs olyan kártyám amivel neten lehet fizetni. Szóval erre még meg kell fűzzek ismerőst, viszont fuzi után aktuális csak ezért nem akartam még kapkodni össze vissza. Köszönöm, hogy megnézted, így már kapásból tudok kalkulálni, hogy kb 86k. Pont ezért kellett megnézni, mert az már jó húzós így muszáj elgondolkodnom, hogy ugyan feketében, de németországban van 68 ezerért is. Köszi mégegyszer!

-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hali!
Tudnátok segíteni egy gyorsat? Amerikai amazonról vásárolnék számítógép házat, mert eu-ban nem lehet kapni ezt a fajtát ilyen színben. Azt olvasom mindenhol, hogy FREE shipping, de elég érdekesen nézek én erre, mert bárhol láttam amcsiba ezt a házat kb 40 ezerért hozták volna ki, 13 kilós csomag. Regeltem, de bankkártyát nem tudok hozzá adni, hogy ellépegessek a termék végére, hogy tényleg ingyen szállítják, vagy ha nem ingyen akkor mennyiért. ÁFA+Vám nem probléma ebay-es rendelésnél rendeztem már ilyesmit, ki is tudom számolni, hogy kb mennyi, de a szállítás nagyon érdekelne. Elvileg azt látom a terméknél, hogy az amazon.com az eladó és a szállító is.
Köszönöm előre is annak aki lesz olyan kedves és megnézi nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor jobban megérte volna. Viszont írtam a Silverstone-nak, hogy ha már van x partnerük akkor legyenek kedvesek keríteni nekem egy európai disztribútort. Kíváncsi vagyok, hogy válaszra méltatnak e.