Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
atoszmester
üzenetére
Van egy ilyen sor: Sold by Sunvalleytek-UK and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available.
A "Sunvalleytek-UK" kattintható. Rányomsz, ott megjelenik az eladó összes adata. pl ez is:
9/F, Block A ,1th Yabao RD, Xinghe WORLD
Meiban Road, LongHua New District
Shenzhen
Guangdong
518000
CNEbből nekem elég valószínűnek tűnik, hogy kinai szállítás lenne.
-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
A 81.66-nak a 27%-a 22USD, azaz az Import fees deposit valószínűleg ezt fedi szóval erre a csomagra véleményem szerint nem.
-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Duh, most nézem a rendelésed. Számoltak neked egy ilyet:
Import Fees Deposit USD 23.24-ot, de ez kb 8% lehet, ez biztos nem a magyar áfa volt.
Várjuk meg mit mond radi8tor.De szerintem sajnos jogos az áfa igény és ha jól számolok 270 usd még a 150 eurót is meghaladja, azaz még vámköltségre is számíthatsz.

-
Hunner
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Amazon.com? Csak mert német és angol amazonról vámmentesen kéne érkeznie mindennek. Amazon.com pedig biztosan nem számol neked magyar vámot se áfát, tekintettel arra, hogy semmi közük hozzá, így biztos nem volt az árban mikor rendeltél.
-
Hunner
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Itt van pillanatnyilag kik árulják és mennyiért. Az általad linkelt oldalon azért nem volt seller, mert ez maga az "amazon.de" által árult cucc 96 euróért most. A listában látod a többit, ha azok közül valamelyiket kiválasztod, már lesz seller info is. Ide erre a linkre kattintva jutottam:

-
Hunner
senior tag
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Mit vettél tőle?
24 euróért rendeltem egy mechanikus billt, elvileg még tegnap feladta GLS-el (ezt jelölte a dispatchnél) Bár én őszintén meg lennék lepve, ha kapnék bármit is.
(#3969) radi8tor: Igen. Egyébként az adatok egy német kisváros autoszervizére mutatnak, ahol elvileg tényleg létezik ilyen nevű szaki, de hát ilyen adatot találni a neten baromi könnyű. Ha hoz valamit a posta, csinálok unboxing videót, és küldöm az amazonnak, ha meg nem jön semmi akkor meg írok nekik. 24 euró nem a világ vége, hogy a rendszerben álljon pár hetet/hónapot. Ha meg véletlen mégis valami végiárusitott felszámolt bolt raktárkészletét szórta ki, akkor az is lehet hogy jól járok (bár nem hiszem hogy így lesz)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest