Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Constantin
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Sikerült lemondani a prime-ot. Csak azért volt vele ennyi szenvedés, mert egyik bejelentkezésemnél sem mutatta, hogy lenne rá előfizetésem. Gondolom, hogy én néztem félre mindig valmit

-
Constantin
tag
Sikerült megoldanom. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ne haragudjatok, hogy itt szerencsétlenkedtem. -
Constantin
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha eltávolítom a kártyát a fiókból, akkor gondolom automatikusan megszűnik a prime. Lehet ez lesz.
-
Constantin
tag
válasz
Constantin
üzenetére
Közben már megtaláltam, hogy ehhez az Amazon account-hoz van hozzárendelve a bankkártyám, de azt még mindig nem sikerült megtalálnom, hogy miért vonogat havonta.

-
Constantin
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szia! Elvileg azt írja, hogy nem vagyok Prime tag.
Most megnéztem, és a bank account-omban is azt írja, hogy azért vonta le mert prime tag vagyok, viszont az Amazon fiókomban meg nem látok semmit, még az előző rendeléseket sem. Szóval valamit összekavartam.
-
Constantin
tag
Sziasztok!
Még Májusban rendeltem Amazonról néhány dolgot, és azóta 8 Fontot levont a számlámról minden hónapban. Ez miért van? Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, nem igazán vagyok otthon ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ne haragudjatok, hogy itt szerencsétlenkedtem.