Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
üdv!
Amazonon miért nem vagyok jogosult a refund kérelemre ha nem jött meg a termék?
Amazonról rendelt termék nem jött meg. Refundot akarok indítani de nem tudok. Miért nem?
A max estimated delivery time lejárt!
ORDER PLACED
November 18, 2019
ORDER NUMBER
xxxxx
EXPECTED BY
Nov 27, 2019 - Dec 14, 2019
Package did not arrive
Change
You are not eligible to request a refund
Sorry, this order is not eligible for a refund under the A-to-z Guarantee. Please wait until 3 days after maximum estimated delivery or until the tracking status is marked as delivered. Note: We also require you to first contact the seller and either wait for a response or for 48 hours before you are eligible to request a refund. -
t420s
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
helyette azt tettem hogy postafiókot nyitottam és ide kérek mindent
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Olyan hogy történhet meg hogy zsinórban 4 amazonos küldeményem tűnik el? Kár 4x 6000 ft
Évek óta rendelek könyveket az amazonról egy időben még kindle readert is rendeltem onnan. Mindig minden megjött 1-2 héten belül.
Most idén 2019ben még semmi se jött. 4 küldemény tűnt el zsinórban mind bőven túl van a kettő hónapon. Mind eltűnt.
De hogy történhet ilyen?
-
t420s
aktív tag
"Nem tudom, te hol bankolsz, de ha elhajtanak, lehet váltanod kellene.
Lejárt a szerkesztési idő amíg megkerestem a levelet:"Újra megkérdeztem a bankomat mindezen infók birtokában. A válaszuk ugyanaz közük ehhez nekik semmi, jelezzem a kereskedőnél vagy ha úgy érzem átvertek jelentsem fel a rendőrségen.
nekik közük ehhez semmi tőlük 1 ft-ot se várhatok.
Most néztem utána 2x is. -
t420s
aktív tag
"...de pedig de...van ilyen..úgy hívják, hogy chargeback...gugli segít!...mondjuk az Amazon megoldja de más esetben ez a megoldás..."
Hát én ezen annyira meglepődtem h azonnal hívtam a bankomat ügyfélszolg.
és azt mondták amit én csak kulturáltabb formában... miért adnák közük az ügyhöz semmi dehogy adják
-
t420s
aktív tag
Amazonos eltűnt megrendelés kapcsán hogyan indítsak refundot ha a rendszer nem engedi? Estimated szállítási idő rég lejárt
Agyam megáll!!
10.000 ft-ot amazonról rendelt termék nem jött meg.
Akartam reklamálni és refundot kérni, de nem engedte mert amíg az estimated MAX shipping time + 3 nap le nem jár addig nem engedi.
Oké.
Az estimated max shipping time + 3 nap lejárt , az üzenet az ami eddig is:Most akkor mi a teendő? Csomag sehol, határidő lejárt és így se engedi a refund kérést?
(nem amazon hanem amazon marketplace partnertól lett rendelve)
ORDER PLACED
January 13, 2019
ORDER NUMBERExpected by:
Jan 22, 2019 - Feb 8, 2019Package didn't arrive
Change
You are not eligible to request a refund
Sorry, this order is not eligible for a refund under the A-to-z Guarantee because 3 days have not yet passed since the maximum estimated delivery or the item does not yet show as delivered. Please check the tracking status for updates on your package shipment. -
t420s
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
UK-ból küldte és nem amazon maga, csak X kereskedő aki marketplace partner. A többiről lövésem sincs.
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Amazon UK-ról rendelt termék? Hány nap után kezdjek aggódni hogy eltűnt? UKból jön nem USből
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Az amazon-on hol kell refund kérelmet indítani eltűnt, meg nem érkezett küldemény miatt? Nem az eladó felé, mert ő nem válaszol, hanem az amazon felé.
Köszönöm
-
t420s
aktív tag
üdv!
az amazon-nál is működik az ebay-hez hasonló buyer protection program?
mi van akkor, ha írok az eladónak (aki nem maga az amazon ,hanem csak egy amazon-on kereskedő eladó) , mert nem jött meg a termék és az eladó nem ad nekem érdemi választ, csak ugyanazt a sablonválaszt küldi?
"köszönjük levelét, hamarosan válaszolunk" és ennyi.
-
t420s
aktív tag
üdv!
ha rendelek az amazon-on könyvet, akkor a return policy szerint milyen indokkal küldhetem vissza?
és mi a dolog kimenete? full refund?
vagy csere másra?kaptam egy könyvet ami nyomdahibás. időközben beszereztem máshonnan, így nincs értelme a cserének sem.
ha visszaküldöm, visszakapom a pénzt?a dolgot bonyolítja, hogy a könyvet az amazonRÓL de nem az amazonTÓL rendeltem.
-
t420s
aktív tag
üdv!
az amazon-on hogy tudok adott eladóra szűkíteni a keresésnél?
az advanced search alatt csak ennyi van:
seller: any seller, vagy only offers from pl. amazon.co.ukna de nekem az kell hogy only X seller
hogy kereshetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest