Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Végre megérkezett az Amazonhoz a csomagom. Soha többet Anglia.
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek az normális, hogy az angol Amazonnak visszaküldött csomagom, amit február 22-én adtam fel, február 26 óta egy angliai raktárban tengődik brexitre hivatkozva? Kellene valamit csináljak?

-
Jinxb1rd
addikt
Már másfél hete angliában brexitelik a visszaküldött cuccomat. És én még a magyar viszonyokra elégedetlenkedtem.
Remélem hogy tényleg csak az számít, hogy mikor adtam postára, nem az hogy mikorra érkezik meg. -
Jinxb1rd
addikt
Ez az EU-n kívüli rendelés és garanciáztatás.... És nem tudom már hanyadik fajta dokumentumot kezdem el kitöltögetni aláírogatni úgy, hogy a felét nem értem a kitöltendő adatoknak. EZ A VÁM RENDSZER EGY ROHADT VICC.
El nem tudom képzelni, hogy valaha vissza tudom küldeni ezt a rohadt fejszettet. Komolyan mondom, lehet inkább el kellett volna adnom itthon így hibásan -20k-val, mint ez végigszenvedni. SZÁNALMAS.
ÉS 8000 papírt elvárnák hogy valahogy ragasszam fel a dobozra.
-
Jinxb1rd
addikt
Na kiderült hogy vissza kell küldenem a csomagot, mert hibás. 10-15k a szállítás vissza Angliába, amit elvileg kifizet az Amazon, ha kiderül hogy tényleg hibás...
Írni akartam a vámosoknak egy levelet, hogy ilyen esetben mire számítsak, kell-e fizetni valamit, amikor garanciáztatás van (a fuvarszám ugyanaz, amivel bejött), és erre:
Most már értem, miért olcsóbb UPS 5k-val, mint a DPD.
-
Jinxb1rd
addikt
Jól látom, hogy most minden megrendelt cuccot február 28-ig vissza lehet küldeni?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Pontosan, én is szóval írtam alá a kerítés mögül. Még arról is beazonosított, hogy "Igen, én vagyok."
Fejlődik a technika na.
-
Jinxb1rd
addikt
Nah megjött a csomag végre, 1 hét vámon töltött idővel. Semmit nem kellett fizetni. Papírok szerint közel 30k Áfát az Amazonnak számlázzák.
Az viszont röhej, hogy semmit nem kellett aláírni, semmit nem ellenőriztek. Ennyi erővel ha rossz helyre szállítják és átveszik, a büdös életbe nem kapom meg és valakinek ingyen lesz egy VR headszette.

Angliából vásárlást és ezt az UPS-t mint kiszállítót kerülni kell, ha lehet.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sajti_pajti
üzenetére
ha vámolják el lehet indítani a refundot?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Értesítéstől számít az 5 nap, addig 'nem kell aggódnod'
-
Jinxb1rd
addikt
Én most már nagyon ideges vagyok. Ha kijönnek egy számlával, amin 7-8.000 Ftnyi raktározási díj van, nem tudom mit csinálok. Mi van ha nem vagyok hajlandó kifizetni?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére

Rengeteg lehetőséget veszítünk ezzel most, hogy nem EU-s tag. -
Jinxb1rd
addikt
Csütörtökön írtak, hogy vámolják a cuccomat amazonról, 29-én reggel elküldtem a megbízási doksit, azóta semmi infóm, hogy történik-e valami az UPS-nél. Tracking szerint raktári beolvasás van naponta.
Ugye nem fognak velem raktározási díjat megfizettetni amiatt, hogy ők nem küldik tovább a szaros csomagomat?
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vásároltam Anazon.co.uk-ról VR headszetet. Most a vám megfogta és ki kell töltsek egy Import Megbízás Magánszemély 2021 nevű doksit.Most erre a cuccra rá fognak vágni 27% vámot pluszba?
Írtam az ügyintézőnek, azt mondta, hogy nem kell majd fizetnem a küldemény után, mert a feladó vállalta a felmerülő vám és áfa megfizetését. De a kitöltendő doksiban meg van egy ilyen rész:
Most jelöljem be hogy a futárnak kifizetem? Miközben nem kell fizetnem elvileg?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Most ha angliából rendelek cuccot, akkor a garanciális ügyintézés hogy zajlik?
Tudom gond nélkül garanciáztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem hogy tényleg csak az számít, hogy mikor adtam postára, nem az hogy mikorra érkezik meg.