Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
:))
Már megvettem, mikor még a 37 dolláros eredeti ár volt. Ez lett postaköltséggel 44.15. Most úton van, csak nem tudom mennyit kell még fizetnem itthon. Ha jól kalkulálok, akkor áfa, plusz 6000 forint DHL-es kezelési költség, de nem biztos, hogy jól kalkulálok.10 évvel ezelőtt (akkor rendeltem legutóbb az USA Amazonról) a 40 dolláros csomagért semmit nem kellett pluszban fizetnem, de akkor még ilyen tracking sem volt, vagy csak nem emlékszem rá, ahogy arra sem, hogy ki hozta a csomagot.
-
IamTheDog
tag
Hát, it [link] t van, de sokat nem érünk vele, mert azóta az Amazonnál sold out.
-
IamTheDog
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát, a DHL trackernél az van, hogy "fizetés szükséges", bár alatta az apróbetüsnél az van, hogy "előfordulhat" hogy vám vagy áfaköteles. Illetve az Amazonnál az van, hogy "collected tax: 0,00". Lehet volt a check out-nál, ahol kifizethettem volna azonnal? Elég sokat molyoltam a rendeléssel, és nem emlelszem ilyenre.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy az alabbi estnél mennyi lesz nekem pluszban az áfa és/vagy vám?
Bolt: Amazon.com, raktár tehát USA
Ár: 44.15 dollár
Szállítás: DHL ExpressÚgy rémlik csak Áfát kell majd fizetnem, de a DHL vajon mennyit számol fel? Kikerülhetőek egyébként?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó iPhone 15 Pro Max Kártyafüggetlen 256 GB Kék (Blue Titanium)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 RED
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest