- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Jobban átnézve még mindig a legolcsóbb az amazon.com-ról rendelni, csak olyat kell keresni, ami mellett ott van, hogy Fullfilment by amazon és akkor a normál posta olyan 8$. Bár az amazon 264Ft-ért számolja át a dollárt.
-
Deer76
aktív tag
Hát amit rendeltem társasjáték kiegészítőt 20$ értékben, az kb egy A4-es kemény borítékban volt és 1 (egy) $ volt a posta (US First Class -> Magyar Posta) és 10 nap alatt meg is jött.
Itt az X-wing miniatures játékhoz rendelnék kis kiegészítőt (Magyarországon már nincs a régebbiekből) és megörültem a jó áraknak, de eddig a legolcsóbb posta amit találtam: kb 3000Ft az áru és az 1 hónapos posta 3600Ft pluszban. Ezek vám és ÁFA mentes termékek. Amazon.de sem jobb, ott is min 10 EUR kb a legolcsóbb posta.
-
Deer76
aktív tag
Én nem egészen értem a postai árképzéseket. Egy kis 10$-os csomagot rendelnék és bődületes postaköltségeket írogat ki, akár 50$-t.

Rendeltem már USA-ból, igaz nem amazonon keresztül, ahol egy nagyobbacska borítékban az áru 1$ postaköltséggel eljött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest