- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- VR topik
- Apple MacBook
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Most rendelnék először Amazonról, egy könyvet USA-ból.Szállítási díjat merre látom? A címet kiválasztottam, már kéri a kártya adatokat de még mindig nem írja hogy mennyi lenne. A szállítást itt is a Posta végzi, vagy futár hozza?
-
tonyrulez
őstag
válasz
vityax82
üzenetére
eBay-nél előfordul hogy fizetni kell import charges-t, azaz behozatali díjat=vámot+ÁFÁt, de ez nagyon kis arányban van jelen (főleg USA-ból), és külön jelezve van. Enélkül csak az itthoni vámhatóságtól függ, hogy elfogják-e vagy sem. Nyilván ha rá van írva az eredeti ára, akkor megvámolják (bár itt is történnek átcsúszások), de pl. a kínai eladók 99%-a ráhazudik egy apró értéket+hamis leírást, és így átcsúszik a vámon.
-
tonyrulez
őstag
Üdv! Új vagyok még az Amazonhoz, nem is regisztráltam még. Néztem a GTAV Xbox360-as kiadását, nagyon jó árban van (Mo-n ennyiért jobb esetben használtat lehet kapni, már ha nem kamu a hirdetés). Viszont a régiókódot hogy lehet kiválasztani? Vagy csak check-out-nál?
Továbbá ingyenes kiszállítást ír, de azt nem hogy hova. Magyarországra is?
Ja és még valami: gondolom Amazonnál rendesen ráírják az árat, nem úgy mint a kínai eladók, tehát a vámos átcsusszanás kizárt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest