Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut? -
Valaki próbált már német amazonos visszaküldést MPL automatában feladni?
-
Hali
Rendeltem amazon.com-ről és tök jól eljött Pitney Bowes-al Hollandiáig, ahol átkerült a DPD-hez. Ők elhoszták Bp-re.
Itt jönnek a bajok.
Először volt egy szállítási idő módosítás amit nem én kértem, majd másnap egy csomag visszatartása. Végül pedig egy sérült csomag, a csomag ellenőrzés alatt.
Jól gondolom hogy ebből már nem lesz kiszállítás? ilyenkor az amazon-nak nekem kell jelezni a gondot? -
Hali
Német amazonról már többször rendeltem és küldtem is már vissza a kinyomtatós megoldással.
Most viszont amerikából rendelnék. Ott is van elvileg ez a nyomtatós megoldás az oldaluk szerint, de az kis hazánkra is érvényes ugyanúgy? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs