Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
afenevigyeel

nem mertem berendelni a teljes készletet, hátha gyengébb a hangja mint gondoltam. Aztán mikor megjött akkor leteszteltem és nagyon jó termék. Most vagy megveszek UKról vagy várok hátha lesz még occsóér. Itthon sajna annyiba kerül a hangszóró darabja mint kint vettem a párat
-
kicsi kecske
tag
olyan előfordulhat, hogy adott ország amazonja kb 1.5xes áron árul egy terméket mint a másiké?
Héten rendeltem hangszórókat amazonról. Amazon.de-ről 135euro volt a pár, volt kb 10+ készleten. 1et rendeltem, mert ha nem jön be nem költök rá feleslegesen egy vagyont.
Aztán most hogy megjött és teljesen elégedett vagyok vele mondom megrendelem a maradékot +5 pár, erre nézem h a 115 euros árból most 199ér van csak. Ugyan úgy amazon árulja.
Amazon.co.ukról meg 115 font ugyan az ráadásul ott már kis cég is árulja ami fullfilled by amazon.
Nem volt BF-ben meg semmi. Elképzelhető, hogy 115 euroról felvitték az árát egyszer csak 200 eurora?
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hmm. Ez jol hangzik. Érdekes amzgy h express szallitassal 15 eurót kér az amazon.de magyarba, ami kb 3 napos szállítás. Normálra meg 17et ami 5 napos. Rendelnék kintről tobb hangszórót aminek darabja 1.5kg és azt neztem h mailboxde kb 25 euróért hozna haza. Kb 30 kilónyi cucc. Ez jóval jobb ajanlat mint az 50+ amit amazon kínál 😉
-
kicsi kecske
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Tulajdonképpen vonatkozik a te hszhez. Amazon.de-n vásárolnék. Regeltem a Prime-ra de ahogy az előző hszekből kiderült, MO-ra sose lesz free shipping. Mennyire lehet megúszni a szállítást a mailboxde.com-n? Gondolom az amazon.de-ről free shipping van a mailboxde-re (áfa sem változik), majd onnan elhozatom az ő futár cégükkel. Tehát gyakorlatilag csak a mailboxde-n kell szállítási díjat fizetnem. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Synology NAS
- Jövedelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest