Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Na ma este meg is érkezett a csere csomag. Az eredetinek még mindig se híre se hamva.

De legalább már nálam van és jól működik. Bár amúgy elég érdekes, hogy a UPS-es futár félig szétszakítva hozta ki a csomagot...

-
-
scream
veterán
válasz
Ringman
üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy Amazon.co.uk-s cuccot miért a német posta DHL hozza. És miért nem kaptam tracking numbert? Sehol nem volt írva a hirdetésben, hogy nem jár hozzá a T/N.
Az a bosszantó, hogy nov 29-én fizettem (Logi C920) és mindenki más már megkapta rajtam kívül aki akkor rendelt.
Azt sem tudom kinek kéne írni infóért, mert Amazon-nal felvettem a kapcsolatot és azt mondták, hogy akkor keressem megint őket, hogyha dec 28-ig nem érkezik meg a csomag...
-
scream
veterán
válasz
Ringman
üzenetére
Neked ki, honnan hozza?
Nekem dec 2-án adtak fel egy csomagot, amit Amazon.co.uk-ról rendeltem, a várható szállítás dec 9 volt.
Nem kaptam hozzá követési számot, ennyi az össz infóm róla:

Ezek szerint a Deutsche Post DHL hozta, de 0 infóm van róla... Se értesítés, se semmi. És még nézni sem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest