Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Na velem most fordult elő először hogy visszaküldésért fizetni kellett. Rendeltem egy rossz kindle tokot. Postán feladtam, visszatérítés összegéből 9 eurót levontak. :/
Lehet arra kell figyelni, hogy indoknak ne az legyen, hogy "rosszat vettem" hanem valami mást.
-
pethYeti
addikt
válasz
kicsiPistike
üzenetére
Próbálj meg chaten rájuk írni, lehet feladják ugyan annyiért.
-
pethYeti
addikt
Na Amazontól refund után csak megjött a termék amit rendeltem. Ha nem küldöm vissza akkor legrosszabb esetben később beterhelnek a megrendelés összegével ismét?
-
-
pethYeti
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elvileg ugyan úgy van, innen ugye tovább küldöd Magyarországra, és ha nem tetszik akkor visszaküldöd magyar postán ingyen. Mailboxde díjat persze bukod.
Én is csak azért mailboxde-zek mert reklámos kindle-t nem küldenek MO-ra.
-
pethYeti
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Lehet, ezt a DPD viszi elvileg, ami akkor nem csak nálunk de ott is "minőségi" szolgáltatás

Ez egy Kindle lenne, a hozzá tartozó tok spanyolból már odaért DHL-el a mailboxde raktárába.
Na mindegy chaten azt írták ha nem kapom meg szerda estig akkor elküldik újra vagy refund.
-
pethYeti
addikt
Amazonon tudok nem saját néven lévő bankkártyával és vagy paypallal fizetni? Vagy ilyen esetben külön acc kell és giftként kell megvenni pl egy kindle könyvet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi