Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
van a német oldalon is chat, de németül kell velük beszélni, és ezt egészen nyers módon közlik is ha angolul próbálsz nyitni.
de ha megy a német, vagy jó a fordító, akkor el lehet velük beszélgetni. én kifogtam egy világi troll okoskatörpöt, aki csak azért is megforgatta bennem a kést, amikor már kétszer megköszöntem, hogy felhívta a figyelmemet hogy mit néztem be (hogy a 19 eurós ingyenes szállítás csak németországra vonatkozik) azért még be kellett hivatkozni és másolni a megfelelő passzust is, annak ellenére, hogy külön leírtam, hogy nem szükséges, kitalálok magamtól is

-
maross
nagyúr
Logitech supportrol is lepattantam, emailre nincs valasz, live chat kuka. Még ha atallitom united kingdomra vagy US-re se hajlando tovabbmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest