Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
válasz
EasyKnight
üzenetére
Halihó, ismét én

Egy kicsit még tovább bonyolódott a helyzet...
Szóval, ahogy írtam fentebb: Lemondtam a rendelést. A pénzem azóta sem kaptam vissza, a kiszállítási idő pedig holnap lejár (Nem tudom, hogy hétvégén szállít-e bármelyik cég is...)
Ha nem érkezik meg a csomag, akkor mit tudok tenni? Érdemes tovább várni, vagy vessek keresztet a pénzmagomra?
Az egyetlen információm az, ami az e-mailben olvasható. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
EasyKnight
üzenetére
Azt írták az emailben, hogy amit már postára adtak annak az árát levonták.
Amit még nem adtak fel, azért nem kell fizetned.Ha nem kapod vissza pár napon belül a pénzedet, akkor valószínűleg úton van hozzád a csomag.
Még ekkor is visszaküldheted, de a visszaszállítási költséget neked kell állni. Ha vissza akarod küldeni, akkor ne bontsd ki (nem tudom mit rendeltél), hanem a rendeléseknél kérvényezd a visszaküldést (return or replace) és add meg indoknak hogy téves rendelés.
Fogsz kapni egy PDF-et, amit mellékelni kell a csomaghoz (leírás lesz rajta hogyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi