Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest