Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Biztos csak én nem vagyok elég tapasztalt, de lehet valami furcsaság van:
Ma kaptam az emailt az amazontól, hogy a cuccot amit rendeltem postára adták, elindult a szállítás.
Az emailben van egy link, hogy "Track Your Package". Azonban ha ráklikkelek erre, az Amazon oldal amire a link mutat a következő hibaüzenettel fogad: "We're sorry - tracking information is not currently available. Please try again later."Ez később változni fog vagy végleg így marad?
A másik, mivel standard international shippinggel jön a cucc, e szerint hivatalosan szeptember 20 és október 7 között várható, hogy megérkezik a termék hozzám. De ez a gyakorlatban is tényleg ilyen lassú lesz? Mert elképzelni nem tudom, hogy mi lehet ennyire lassó, még akkor sem ha esetleg nem repülővel szállítják hanem hajón majd kamionnal vagy mit tudom én. Akinek van tapasztalata ezzel a standard international shippinggel az elmondhatná igazán, hogy a gyakorlatban hogy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest