Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Annyira nem drága a TSMC arizonai gyára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz
copass #60114 üzenetére
E felé hajlok én is, mint ahogy már írtam.
copass: Nem gondolom, hogy hibásak. Sőt egy hibás kép is lehet jó. A szándékosság megkérdőjelezhetetlen, csak inkább az erőlködés jön le nekem is, mint ahogy Fandango írta.
Ellenben azzal, amit linkeltél, ahol valóban azt látom, hogy igen, ez a magyar életérzés. Tökmindegy milyen a tehcnika, egyszerűen átjön a dolog.
pl ez:De akad itt másik sorozat is ami nekem laikus szemmel sokkal jobban átjön.
Köszönöm, hogy vettétek a fáradságot és leírtátok a véleményeteket.
-
vmk
tag
válasz
Fotonhámozó #60106 üzenetére
(#60104) Fotonhámozó: Valójában nekem is ugyan ezek jártak a fejemben, és nem tudtam hová tenni. Semmitmondó, üres. Nekem nem ad át semmit és nem is vált ki belőlem sem negatívot sem pozitívot.
Ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre.(#60103) copass: értem amit írsz, de nem érzem a kontrasztot. És lehet, hogy ott van a kulcs, amit írtál, és ezért nem jön át, mert leragadok a technikai részleteknél. Minthogy a fasírt darálthúsból van, stb... Csak nem tudom, hogy ez az én hibám vagy a kép készítőjé?!
-
vmk
tag
Valóban gondolatot ébreszt, de nem lett volna hatásosabb, ha még technikásabban csinálja meg?
Lehet rosszul fogalmazok, de miért szokták ennyire egyszerűre venni a dologot? Ezt a részét nem értem. -
vmk
tag
Jó olvasni a véleményeket, kritikákat. Sokszor egyet tudok érteni, sokszor nem, de ez így van jól.
Egyébként általában jók a topikban berakott képek, csak így tovább!Az utóbbiakhoz hozzászólva, nem látom értelmét egy platformra rágyúrni. Olyanná válsz, mint az a platform. A saját magaddal szembeni elvárások is olyanok lesznek és így elveszítheted a valódi önmagad.
Ezekeről a képekről mi a véleményetek? Én nem tudom hová tenni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mire jó a mild hibrid?
- Gyúrósok ide!
- Konkurensei között mutatkozik az Oppo Find X8s
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 1240 vagy 3800 expoval! )
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (1835 / 4500 / 4000 / 5200 expoval )
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest