Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz copass #60114 üzenetére
E felé hajlok én is, mint ahogy már írtam.
copass: Nem gondolom, hogy hibásak. Sőt egy hibás kép is lehet jó. A szándékosság megkérdőjelezhetetlen, csak inkább az erőlködés jön le nekem is, mint ahogy Fandango írta.
Ellenben azzal, amit linkeltél, ahol valóban azt látom, hogy igen, ez a magyar életérzés. Tökmindegy milyen a tehcnika, egyszerűen átjön a dolog.
pl ez:De akad itt másik sorozat is ami nekem laikus szemmel sokkal jobban átjön.
Köszönöm, hogy vettétek a fáradságot és leírtátok a véleményeteket.
-
vmk
tag
válasz Fotonhámozó #60106 üzenetére
(#60104) Fotonhámozó: Valójában nekem is ugyan ezek jártak a fejemben, és nem tudtam hová tenni. Semmitmondó, üres. Nekem nem ad át semmit és nem is vált ki belőlem sem negatívot sem pozitívot.
Ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre.(#60103) copass: értem amit írsz, de nem érzem a kontrasztot. És lehet, hogy ott van a kulcs, amit írtál, és ezért nem jön át, mert leragadok a technikai részleteknél. Minthogy a fasírt darálthúsból van, stb... Csak nem tudom, hogy ez az én hibám vagy a kép készítőjé?!
-
vmk
tag
Valóban gondolatot ébreszt, de nem lett volna hatásosabb, ha még technikásabban csinálja meg?
Lehet rosszul fogalmazok, de miért szokták ennyire egyszerűre venni a dologot? Ezt a részét nem értem. -
vmk
tag
Jó olvasni a véleményeket, kritikákat. Sokszor egyet tudok érteni, sokszor nem, de ez így van jól.
Egyébként általában jók a topikban berakott képek, csak így tovább!Az utóbbiakhoz hozzászólva, nem látom értelmét egy platformra rágyúrni. Olyanná válsz, mint az a platform. A saját magaddal szembeni elvárások is olyanok lesznek és így elveszítheted a valódi önmagad.
Ezekeről a képekről mi a véleményetek? Én nem tudom hová tenni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest