- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kisérlet tápokkal és egy nagy kérdőjel!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz itouchfan #65589 üzenetére
Nekem bejön a kompozíció, eskü még motor nélkül lehet jobb is lenne. Maga lépcső, ami nem tudjuk hova vezet már érdekes, de annyi részlet van, néztem csak egy jó darabig, fa nagyon hangsúlyos és érdekes, a falon az a felfutó csík, kis ablak, nagy ablak, fentről a fény, oldalról csak sejlik.
Összességében jó lett a kép szerintem.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
PixelPaja
lelkes újonc
válasz itouchfan #65589 üzenetére
Az én véleményem nem sokat számít, de azért szeretném elmondani és kérem a szakavatottabbakat, hogy mondják el mit látok rosszul, vagy mit látok jól, ebből is tanulnék.
1., Nekem túl lágynak tűnik a kép. Egy hajszálnyit keményítenék rajta.
2., Kicsit életlennek találom összességében.
3., A cserép előtt túl sok a világos rész, kicsit visszavennék belőle. (kiégett?)
4., A faleveleken is soknak találom a csillogást. (értem hogy a fény balról és fentről jön, csak soknak találom). (A a növények zöldjén élénkíteni kellene?)
5., Ha a fa nem lenne ott akkor a kép tetejéből vágnék, de lehet így is lehetne vágni belőle egy kicsit. A fal teteje kicsit elvonja a figyelmet.
6., Balról vagy kivenném a piros virágot, vagy eltoltam volna az egész képet, hogy jobban benne legyen, talán kicsit izgalmasabb lenne a rikító színnel.
Még egyszer mondom, én csak tanulom ezt a dolgot és úgy gondolom, itt van kitől/kiktől tanulnom. Az én hozzászólásaim soha senkit nem szándékozik lehúzni, csak azt szeretném ha megerősítést kapnék a meglátásomat illetően, akár pozitív, akár negatív legyen is az.[ Szerkesztve ]
Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)