- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
belovary #32311 üzenetére
nem rossz a halas ötlet
hogy miért nem kattogok állatokra? mert eddig nem igazán érdekelt a dolog, ez olyan mint a virágok, lepkék meg bogarak, hiába van belőlük rengeteg, valahogy nem vonzanak mint fotótéma... mondjuk azt sem gondoltam volna az elején, hogy a gombákra így rágerjedek, sőt régen a kutyák sem érdekeltek, amikor az első gépet vettem, azt hittem szinte csak kizárólag portrézni fogok, most meg ott tartok, hogy a gombákat izgalmasabbnak tartom (mármint lefotózni,variálni a környezettel, fényekkel stb.
), meg a táj is érdekelne, de kéne egy széleslátó meg társaság, akikkel kirándulni, a haveri köröm sajnos nagyon lusta, ők inkább "aszfaltjárók", csak én vagyok ennyire kirándulós típus... ez azért szégyen, sokan Mo-ról is idejárnak nyaralni a táj miatt, a helyi emberek meg lusták fél órát (!!) gyalogolni a legközelebbi erdőig
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest