- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeKTibor
junior tag
Az árfolyam tartja magát de eléggé leesett a napi forgalom. Relatív kis tranzakciók mozgatják az árát. Tényleg kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa.
-
MeKTibor
junior tag
-
MeKTibor
junior tag
De ez mind kínálati oldal. Ha minden hash ide jön a világon csak annyi történik h még jobban elszáll a diff. Az árfolyamot a kereslete mozgatja. Ha nem veszi senki, lehet a mostani milliószorosa is a teljes kapacitás az árfolyam ugyanennyi vagy valószínűbb hogy a jelenlegi töredéke lesz.
Szerk: annyiban jogos H van kapcsolat a diff és az árfolyam között. Csak pont fordított. Ha leszáll az árfolyam megy vele a diff is. De ugye a diff nem olyan rugalmas mint az árfolyam. Szvsz kb ez van most, ill. Az H mindenki csodát vár.
-
MeKTibor
junior tag
Elég kockazatos ezt RTM-el megcsinálni. Már alig 40 millió usd a kapitalizáció és folyamatosan esik. Nagyon kevés pénz van benne, és azt is veszik ki. Btc emelkedik 5% ez leköveti 2%-al, visszaesik 5%-ot RTM rádupláz. Ezt látni a napokban. Persze lehet 2 év múlva 5 dolláros árfolyama, ugyanúgy mint akármelyik kis coinnak a sok ezerből.
-
MeKTibor
junior tag
Hát nagyon nem akar megállni az árfolyam
-
MeKTibor
junior tag
21 Mrd rtm van, ebből kibányásztak 0,9et ha jól nézem. Azért az eth nagyon más liga. Napi eth forgalom 13 Mrd usd, rtm-nek a kap.je 70 millió körüli. Kb kerekítési hiba eth felöl nézve. Nem a bányászás oldala a lényeg hanem a kereslete. Ha valamiért pont ebbe kezdik belepumpálni a milliárdokat, akkor itt mindenki nagyon happy lesz, ha nem akkor örülünk az aprónak.
-
MeKTibor
junior tag
Közben megint megrúgták az árfolyamot. Szóval ha 0.08 tól éri meg gpu-val akkor kb az 2 nap
flockpoolon hol lehet monitorozni a termelést?
-
MeKTibor
junior tag
A GPU mining részével foglalkozott valaki? Jelenlegi árfolyamon nem éri meg jobban mint amikor 1 cent volt?
-
MeKTibor
junior tag
A hype vonat már adott. Mostmár csak listázzák a nagy váltók...
-
MeKTibor
junior tag
Uh ez mi volt? 0.04?
-
MeKTibor
junior tag
Ha már adott a RAM-os téma. CPU-t ki h lőtte be? 4 Ghz 1V all core?
-
MeKTibor
junior tag
-
MeKTibor
junior tag
Hát pedig olyan jó volt h 2-vel kedődik az árfolyam
Apropo nekem megint ne utal ki a rplan. Valaki járt még így?
-
MeKTibor
junior tag
Persze, az tuti eljön minta tél
Igazából abban reménykedem h a megnövekedett piaci kap. gyorsítja kicsit a cb-re és társaira való felmerülése.
-
MeKTibor
junior tag
válasz
GIORGIONE76 #419 üzenetére
Túl is vagyunk rajta
. Nekem annyira kevés van h nem vettem ki. Ha egyszer felkerül nagy váltóra majd kiveszem. Addig meg +x watt fogyi ktg GPU mellett nem oszt.
-
MeKTibor
junior tag
válasz
GIORGIONE76 #396 üzenetére
Meg is lesz ma ha így megy tovább...
-
MeKTibor
junior tag
Ez a szép crypto hype még a rapit is rántja fel. Kíváncsi vagyok, h marad-e bármi belőle a buli után.
-
MeKTibor
junior tag
Ma is szépen viselkedett az RTM (eddig
), igazán megérdemelne egy coinbases bevezetést :-P
-
MeKTibor
junior tag
Egyébként mikortól van esélye felkerülni nagy tőzsdére? Mitől függ az ilyesmi?
-
MeKTibor
junior tag
válasz
GIORGIONE76 #336 üzenetére
Igazán feltehetnék a coinbasere, aztán rakéta
-
MeKTibor
junior tag
A rplanon nálam megint csak gyűlik az rtm a poolon és nem utal.
-
MeKTibor
junior tag
Ez az árfolyam mellett már tényleg zuhanhatna a diff is 30%-ot...
-
MeKTibor
junior tag
A Diff és az árfolyam változás iránya nem tetszik
-
MeKTibor
junior tag
Ha nő a profitabilitás, nőni fog a diff is. Most KB sztem is az a helyzet h sokan rápróbálnak miért-ne alapon, ezért nagyon durván elvált az árfolyam emelkedés a diff növekedéstől. Bízva a jövőbeni árfolyam emelkedésben. Ha nem jön be, és eltűnik a coin a sülyesztőben, akkor se volt nagy áldozat. +Ugye jelenleg nincs olyan belépési gát mint GPU bányászaton anno, h hiába akarntak többen bányászni, nincs/nem volt elég kártya.
-
MeKTibor
junior tag
-
MeKTibor
junior tag
Igen, ezt én is érzékeltem, de voltak ennél nagyobb hullámvölgyek is. Most így fél nap után a suprnova okés. Én is 3600-al vagyok. CPU h van belőve? BPO vagy fix Ghz? Nekem jóval többet esik. Olyan 90W körül, falból mérve, minden sallaggal de monitor nélkül. 4 GHz-en 1,03 körüli Vcore-al.
-
MeKTibor
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest