Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-Tamas
csendes tag
Aki küld nekem privát-ban egy E-mail címet, annak el tudom küldeni a kész megoldást, csak fel kell tenni egy üres kártyára változtatás nélkül. A fájlokat nem tudom pontosan, honnan vadászta nekem össze valaki, de fő, hogy működik. (persze - gondolom - csak akkor működik helyesen, ha a gép memóriája a gyári állapotában van, nincs még összebarmolva ...)
Az is megoldás lehet, ha adtok egy honlapcímet, ahova fel tudom lapátolni, és mindenki más eléri. Az egész (térképek nélkül) összetömörítve kevesebb egy megabájtnál. A térképek a turistautak.hu honlapon elérhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan 2028.12.29. Apple jótállás
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest