Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Á én is csak viccből írtam az anyázást :D Valahogy FreeM vonzza magával a ''szerkesztve'' feliratokat :D (Precízebb Radeonok topic...)
Kíváncsi vagyok lesz-e ebből is: [L]http://www.3dcenter.de/artikel/ati_nvidia_aa_performance/index_e.php[/L] AA topic by FreeM, még nem olvastam bele, de ha ebben is NVt hozzá ki győztesen akkor mérgete veszel rá hogy nemsokára itt a topic, ha meg ATI-t hozzák ki ''győztesnek'' akkor már csak FreeM gerincén múlik hogy csinál-e topicot.
ON
Én már láttam olyan címet is hogy kétszeres 9800pro sebesség. Szerintem egyes generációk közé felesleges 30%nál nagyobb sebességkülönbség mert az még a piacnak is árt. Valószínű hogy az ATI most fogja tanulni a 0,13as a HIGH-END chipeknél és majd valamikor sokára jön a végtelenmillió tranzisztoros R500.
Valójában már nincs is nagyon hova fejlődni shader szinten;
programozhatóságot kitalálták dx8ban
lebegőpont és ciklusok jöttek dx9ben
most már csak a házi feladatot kell minél jobban elvégezni.
Aztán jöhet a cache memóriák VPUba építése, a memória dinamikus lapkezelése és a teljesen független szuperpárhuzamos shader egységek...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest