Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Van valakinek véleménye / tapasztalata Alpenföhn Alpine Touch előlapi szabályzó téren?
-
Vegitaa
senior tag
Köszi, valószínű majd valami ventit beépítek valahova. Vagy hőelszívót.
B verzió: fúrok-faragok-barkácsolok, s hőcsövekkel elvezetem a meleget...Amúgy jó kis kártya ez, bár tudom nem éppen a legnagyobb teljesítményű, de nekem elég. Igazából csak a Peter Cooler látványa vonzott.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
lecsokolbi #2453 üzenetére
3DMark, Furmark, Hot CPU Tester
-
Vegitaa
senior tag
Miért 54 fok sok, vagy kevés?
Szerencsére a lap nem melegedős, de mégis, a totál passzív környezetben szerintem túl sok... Mondjuk gondoltam rá, hogy bekötök egy ventit, amit csak kritikus esetben indítok el kívülről...Szóval szerinted sem a Peter, sem az S1 Plus nem tartaná lentebb a hőfokot?
-
Vegitaa
senior tag
Igen, az a cél.
A total passzivitás.
Az S1 sem lenne rossz, de a Peter szimpatikusabb. Csak egy a baj: Hogy a Peter elvileg nem támogatja a 6670-es kártyákat... Pedig a csavartávolság stimmel, de mégsem szerepel a kompatibilis kártyák között.
Rá kellene próbálni egyet, még mielőtt vásárolnék, csak senkinek sincsen a közelemben...
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Lehet hogy rossz helyre írok, de van esetleg valakinek tapasztalata Alpenföhn Peter VGA hűtőről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest