Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Most nem szórakozok vele mert felesleges simán látszik hogy gond nélkül felmegy 775-re 115x-re meg oviban is felteszik.
Ezt csak azért mondom mert megvagy győződve hogy otthon nem lehet megoldani de saját téves elképzelésed most már ne erőltesd tovább.
Én eddig nem próbáltam csak az elmúlt pár percben hogy hogy lehetne megoldani, de egyszerűen nem látom akadályát.Ez a szokások Intel rögzítőm csak hátlap cserélet egy Scythe-re az 1/16-os colmenet miatt, ez volt kéznél most a leglaposabb fejű csavarom és ez a menet van a hátlapban. A felső tartó 3mm-es laposvas amibe simán besüllyesztethető akár 4-es csavar feje is teljesen szintbe szóval a képen látottnál is jobb lesz a hatás.
[link]
[link]
[link]
Nincs ráhúzva a szárnyas anyával mert megnyomná a csöveket csak kicsit szorítottam le, de mint látod bőven nyerhető még hely ha leszednék a tartó belső oldalából mivel 12mm szélesek és középen van fúrva tehát sok az anyag kétoldalt én itt aszimmetrikusra csinálnám hogy belül a csöveknél csak éppen elég legyen az anyag arra hogy a csavar simán álljon benne ehet elég 2mm anyag is mellette, külső oldalán lehet több hogy a keresztvas lehúzásánál ne hajoljon felfelé a keret.
[link]A csavar fejét úgy számold hogy kifelé nem is állna semmit mert besüllyeszteném tövig. A keresztvas leszorításához szükséges csavar feje szintén süllyesztve és beragasztva hogy ne jöjjön ki (én mondjuk lepöccinteném hegesztővel és felex hogy semmi ne legyen lent) mert nagyon közel kel lenni a lap síkjához de még a kisebb kondiknak el kel férni (nagyok nem szoktak lenne közelben ha meg igen az olyan is (fos alaplap) Távol eleve nem lehet mert a keresztvasnak ha a borda kialakított mélyedésébe beül, és a keret között mindig hagyok kb 1,5mm-ert hogy jól lelehessen húzni a szárnyas anyát ne előbb érjen össze.
Hátlap igyény szerint választható lehet menetes (csak legyen bélevaló csavar) de ha nem az kap egy anyát a csavar és kész.
Szerintem ennyi lenne az évek óta szerencsétlenkedésed a rögzítéssel intelre.Meg a hirdetéseimből is lophatsz ötleteket ha akarsz bár van ami már archív.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest