Aktív témák
-
modder
aktív tag
legutóbb is 6x-ra indult el a gépem sikeresen:
mikor bekapcsolom a gépem, akkor a következő képernyőket lehet látni(ugyanígy mindenkinél)
1.:Amikor megállapítja a videokártyát
2.:Megszámolja a ramokat, és felismeri az ide eszközöket
3.:Egy táblázatban kiír egy-két dolgot(prociról, vinyóról stb.), és kiírja, hogy miről fog boot-olni. -->Ezután elkezd töltődni az Oprendszer.
Nos a probléma:
1. eset:
Amikor bekapcsolom a gépet, akkor alig akarja felismerni az IDE eszközöket a 2. képernyőn. kb fél percet kell várni, hogy kiírjon valmit, de akkor is csak az 1-ik vinyómat ismeri föl, ezután a 3. képernyőn vagy CD-ről akar bootolni, és sikertelennek nyilvánítja, vagy kiírja ezt: ''YoYo'' :).
2. eset:
a 3. képernyőn egyáltalán nem ismer föl semmit, és nem vált át a 3. képernyőre.
Ha sokáig xarakodik így, akkor állt segít egy bios reset, vagy egy BIOS/Fail Safe Defaults, de a köv. bootnál ugyan ez. Viszont ha már megy a rendszer, akkor semmi baja, normálisan müxik minden, tudok másolgatni, játszani.
A kábeleket megnéztem, mindenhol jól érintkezik.
Én alaplap hibára gyanaxom, mert már elég régi: MSI 6390.
1700+ -os AMD-vel, 256 mb rammal, 2x40Gb-os vinyóval
Egyszer csináltam rajta régebben egy bios frissítést, de a hiba kb 3 hetes és a bios sem szaródhat el csak úgy .
plz help
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest