-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
molvany
aktív tag
Az Ali - s vásárlás menetét szerintem még nagyon tanulgatnod kellene. Az eladónál addig nincsen a vevö pénze, amig a vevö vissza nem igazolya az árú érkezését. Söt, az eladó nyugodtan várhat is, mondjuk elöször kipróbálja, teszteli azt amit megvett. Csak ezután igazolja vissza és csak ezek után utalja az Ali - az eladónak.
Minden vásárlással kifizetett összeg az " Ali kaszájába " kerül elsö körben.( #8248) Gabesz25
Ez szerint az Ali - lezárta, tehát a számládra visszafogják utalni a teljes összeget.
Pl. nekem pár napja volt két hasonló, a másodikról 17. - én írtak és ma volt rajta a számlámon ( ez öt nap volt ).
Az hiszem, az elözö is öt nappal kesöbb volt a számlámon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest