Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Sziaaztok
HY510 vagy valami más jobbféle nagyfecskendős pasztára tud valaki áfamentes (kint számolják fel) linket adni?
Köszönöm -
jojoando
aktív tag
Üdv! Kérdésem volna. Beszéltünk az új fejegységről, ami megjött, de minden tekintetben rosszul dolgozik. A kormányvezérlést össze-vissza adja, pl hang le nél felmegy, pedig be lett állítva, illetve ha 2 program fut, pl igo térkép és zene lejátszó, a térkép nagyjából működik hang nélkül, ez is fura, de a zene lejátszó alatta vagy erősen vagy gyengén fut, azaz valami nem stimmel vele.
Kérdésem a 90 napos védelem okán mennyibe kerülne visszaküldeni a készüléket ami úgy 2 kiló, és Kínába menne vissza és mi kell hozzá? Hogy érdemes feladni milyen opcióval vagy formában, mert az eladó a szállítást biztos nem fizeti. [link] Illetve maga se tudja mi a gond csak irányít ide és oda de nem javul semmi sem. Ez így egy használhatatlan alapokból. -
jojoando
aktív tag
válasz
vandor01 #68392 üzenetére
Ne felejtsük el, hogyha az eladó és a környezet olyan, vonatra is tehetik, aztán az Ukrajna mellett majd megérkezik .
04.15-n vásároltam és 06.13-n kaptam kézhez egy vacak aksit,
használhatatlant, töltést nem vette fel illetve olyanokat csinált
hogy nem láttam még olyat. Inkább kidobtam
2 órai töltés után 5%-ra töltődött, majd később visszatéve 20 perc alatt 100%, másik töltőfejre téve a százalék lement 40 re és megint 100% pár percen belül.
[link] ez és nem olcsóT De a [link] márka nagyon jól teljesít és Hollandián keresztül 3 hét alatt. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ez eddig követhető, vagy ácsorog, vagy lába kelt? -
-
vandor01
senior tag
válasz
lacoka55 #68341 üzenetére
ez jo kerdes!
ami biztos!
aksikat 99%ban az NL posta hozza
MINIMUM: kb 3-4het a szallitasi idona most minden attol fugg?
hogy a rendeles milyen gyorsan jut el az NL ugynokehez/raktaraba etc!
amint az NL atveszi akkor indul a 3-4 het!sajnos surun elofordul megveszi a vevo az aksit es 2-3 nap mulva meg is kapja a holland TN-t aztan 1-2-3-4-5 hetig fekszik a rendeles az elado raktaraba vagy az adott terulet (aksi) gyujto raktaraban... hetekig nem mozdul a TN.... valszeg nem suron viszik az aksi rendeleseket az NL ugynokehez/raktaraba etc....
szerintem ez fugg mennyi megrendeles fut be az eladohoz napi szinten sok a megrendeles akkor akar napi szinten kuldi az NL fele.... esetleg kozbeszolhat az elado es az NL begyujtesi pont tavolsag? 1 rendelest nem visznek/gyujtenek be azonnal.... etc etcaz elado osszes aksi termekenel el kell olvasni a vevok ertekeleset ahol errol mindenkepen irnak es ahol jokat irnak hogy gyorsan elindul az aksi rendeles.... nos akkor 4-6 hetes erkezes varhato..... ha szeret rajta ucsorogni? akkor 10-12 het lesz a vegeredmeny...
de sikeres ember 18650 aksit mar nem kinabol vasarol mert hazudoznak osszevissza a teljesitmenyrol.... itthon kell venni hisz mar tele vagyunk akku gyarral
... olcsobb es megbizhatobb itthon venni
-
laleeee
őstag
Negatív értékelést adtam egy eladónak, de szeretném visszavonni . Hogy lehetséges ez ?
-
tg_mak
csendes tag
Sziasztok!
Mai tapasztalat: 9-kor email EO futár érkezéséről, 10:20-kor átkattintom Alzaboxba, majd hátra dőltem.
13:30-kor telefon: "Futár vagyok, hányas kapucsengő? - Kivel beszélek, MPL? - Nem: EO. - Nem értem miért jött, én áttettem Alzaboxba - Hát azt az ő rendszere nem látja úgy. - Ez nem az én problémám, mit tehetek hogy betegye a kérésemnek megfelelően? - Holnap beteszi - MI?? Nekem ma kellene."
Na köszi.Szerencsére a szomszédba le tudta tenni, de elég nagy fekete pont az EO-nak. Kollégám ugyan erről számolt be pár napja. Más is tapasztalt ilyet - vajon a programozók szabadságolása miatt van, vagy mostantól ez várható?
-
jojoando
aktív tag
válasz
Johnny02 #68384 üzenetére
[link] [link] [link] ezek azok és ahogy fent írtam, csempészáru. Vissza a feladónak KÍNÁBAN. Most meg ez van, így történt.
Régi, megbízható kereskedőt kell nézni, hátha annak a tapasztaltsága többet segít, mint 2022. dec 14 től működő nagyon hasonló nevű cég.
De még annak a követője sem ment át a vámon szóval addig nem minősítem az eladót.
[link] ez az új bolt, [link] ez a régi árus boltja. -
válasz
motrola #68385 üzenetére
A gond amit felvetté azért még is csak élő. Náluk is van olyan szótár elem hogy kapacítás hiánya miatt átütemezve.
Ha ezt írja be miután kiosztják kézbesítőnek, akkor mást nem is kell beírniuk és még is megértjük, elfogadjuk hogy sok lehet a csomag és nyári időszakban kevesebb lehet a futár és az autó, mert azok is elromolhatnak.
De nincs joguk arra hogy a nevünkben "átütemezzék" amikor náluk van valamiben hiány, hogy hamis bejegyzéseket írjanak be, azért mert nem akarják hogy a 24 órás kézbesítés elmaradása miatt kárpótolni kelljen, ez egyáltalán nem tisztességes hozzáállás az ottani dolgozók részéről. -
motrola
aktív tag
-
Johnny02
újonc
válasz
jojoando #68383 üzenetére
Ez érdekes. Igaz hogy ebay-en de én ott hentes késeket árultam. 15cm és 21cm penge hosszal. Dick és victorinox márkát. Eladtam Németbe, kínába, ausztráliába, Új Zélandra, Írországba stb. De soha egyet sem hoztak vissza vagy koboztak el. Mind eljutott a vevőhöz. Mindet a magyar postán adtam fel.
-
jojoando
aktív tag
Semmi gond, inkább avval van hogy 3 kést rendeltem és mind csempészáru címén visszaküldték az eladónak, 2-t visszafizetett az Ali, na de ez az eladó sok éve foglalkozik ugyanazzal a kés eladásával, bízok benne tudja, hogy küldi el számomra megkapható megoldással [link] 2014 óta működnek jó a statisztikájuk...
-
LouiS22
veterán
Legutolsó kínai rendelésemnél (nem ali) egészen biztosan EMS néven futott a feladói oldalon (pcbway egyébként, lehet csekkolni) és LV kezdetű TN-t kaptam. Mondjuk csodálkoztam, hogy végül én sétáltam a postára, az emlékeimben úgy élt,hogy az EMS háznál kézbesítős. Mindegy, a lényeg, hogy 12 nap alatt itt volt.
-
jojoando
aktív tag
LV8xxxxxxxCN csomagszám mennyi idő alatt érkezhet meg?
Ez vonatos küldés vagy mi a fene? -
hevizms
addikt
Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
válasz
jojoando #68369 üzenetére
Gondolom kevesebben dolgoznak a szabadságolások miatt, a csomagok száma meg nem csökkent. De ez csak egy hipotézis.
Régebben is előfordult már hogy a logisztikai cég akár 10 nappal később adta át, nem akartalak ezzel az információval idegesíteni, azért nem írtam le. Sajnos olyan is volt hogy elveszett. -
jojoando
aktív tag
Az enyémet miért nem adják át az EO nak? 31 óta vakarják a seggüket, nekem meg nagy szükségem volna rá. [link] Lassan gyökeret ver a sarokban.
gebro jojoando #68338 Megnéztem új eladók 2022. des 14 től, most a régiektől rendeltem 300 ft plusszért, azt írja követési szám nélkül október 7, re megkapom, ez aztán a faxa, főleg hogy nem is látom, hogy elcseszte-e.
De beszélek holnap vele mi az izé meg a hogyishívják... -
válasz
motrola #68365 üzenetére
Más hogy értelmezendő ami a képen van, ki a csoda kérte azt hogy letétbe kerüljön? Mondjuk a futár kérte saját magától?
És az utóbbi azt jelenti hogy holnap, 08.03-án lesz kézbesítés: 2023. 08. 02. 7:48 Másnapi kézbesítésre előkészítve (címzett kérésére)
csak kért ilyet valaki és ha ez van, akkor 08.02-i kézbesítés csak sikertelen lehet, hiszen holnapra van áttéve, így minek kivinni?Egyébként a címed szerinti postahivatalban kell átvenni majd, mert az MPL oda adja le azokat amelyeket a 2. alkalommal sem tudtak kézbesíteni.
De érdemes megreklamálnod, ha önkényesen tették át másnapra, mert másnak a dolgozó nem megfelelő tevékenysége miatt az MPL 2650 Ft-ot ad kártérítésként. Lásd feljebb. -
motrola
aktív tag
válasz
andrisbandi #68366 üzenetére
Ez Szolnoki központ Jászberény a cím. Ezért nem igazán lehet bemenni.
PNLUC11542559
-
-
motrola
aktív tag
[link] Posta ügyködés. El sem hozta a központból, de délután küldtek értesítést "Sikertelen kézbesítés" . Miért nem reggel küldte 7:48-kor. Én nem kértem másnapi kézbesítést.
Egyébként az ali is jelezte a sikertelen kézbesítést. -
gebro
aktív tag
válasz
jojoando #68338 üzenetére
A kacatos boltból 2 kést vásároltam nem egyszerre. Nekem is mindkettő csempész áru címszóval visszaküldték a vámról. Az egyik refundot már visszakaptam, de az első rendelés visszatérítése még várat magára.
Viszont egy harmadik meg átjött a vàmon, mondjuk az ráadásul különlegesebb.
-
válasz
spleenszuru #68337 üzenetére
Ez lesz az első értesítő tartalma: A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást
-
jojoando
aktív tag
válasz
lacoka55 #68350 üzenetére
A belső ablakokat nem mindig de lehet kérni arra is, a csevegőt nem fordítja de a csetet igen. Fotót nem tud fordítani, de elég jól használható az alapoldalra.
hevizms így néz ki egy teljes csomagszám:PNLUC116514460011116000000
PNLUC majd 8 számjegy 2 nulla irányítószám és a 6 nulla.
Ma sem adták át az EO nak -
Johnny02
újonc
Sziasztok. Esetleg valaki tudja hogy hogyan lehet eladni aliexpress-en? Magyarként gondoltam. Ismer esetleg valaki magyar eladót?
-
Jar
tag
-
herrká
senior tag
válasz
herrká #68250 üzenetére
Tegnap csengetett a postás - többször is, nemcsak kétszer - de mivel nem voltunk itthon és a kaputelefon is lemerült, csak azt láttam a kamerán, hogy nagyon magyaráz és lengeti a kezében az egyik csomagot, ami másfél hete dekkolt valahol a depóban.
Ma megálltunk a postánál és kiderült, hogy mindkét csomag ami már elvileg 20-a óta Magyarországon volt, illetve egy harmadik, amit egy jó héttel később rendeltem és a nyomkövető szerint még Kínából el sem indult, itt volt összegumizva... Mindhárom csomag ECSCCA-s. Mind másik eladótól! Szerencsém volt, nem veszett el! Szóval van remény! :-) -
lacoka55
tag
Sziasztok
Kérdezném hogy az akkumuláturokat 18650 ha vásárolt valaki ilyet mivel szállítják és ha valaki vett mostanában ilyet mennyi idő alatt jött át ki volt szállító mert a seller sipping ből ez nem derül ki -
jojoando
aktív tag
válasz
LouiS22 #68339 üzenetére
Nagyon nem jut eszembe amit mondasz márkát, régen tényleg sokan árulták, manapság ritka, de ez a feltevés sok mindenre lehetne igaz, telefonok, műszaki cikkek, ruházat, de azok átjönnek a vámon. A figura fejét nem látni csak has és kéz, passz hogy szinész-e, de ilyen összegbe azért a Kínaiak is adnak minőséget., A visszaküldést továbbra sem értem, már a harmadik megy vissza.
-
LouiS22
veterán
válasz
jojoando #68338 üzenetére
Mivel nem tudod, hogy hogy adják fel és mit írnak a csomagolásra, nehéz lesz érdemben választ kapnod.
Bár a fotókat elnézve azért kísérteties hasonlóságot (de legalábbis komoly inspirációs forrás lehetett
) mutat a dizájn és a kések fizikai kinézete is egy Z betűs, ismert, 1731 óta létező márka termékeivel
Ja, még annyi, hogy a kínaiak nagyon jók az önmarketingben és a photoshop használatában. Az mondjuk végképp érthetetlen, hogy miért egy SZÍNÉSZ a "márka" arca (séfnek öltöztetve).
-
jojoando
aktív tag
Van valaki manapság, aki késeket vásárolt Az Ali expresszen?
Vettem volna 2 különböző kést, penge 3.5" col, és nagyon szépek a fotókon.
Még a vám előtt a reptéren visszafordították mindkettőt hogy "CSEMPÉSZÁRU" címszóval, amit nem igazán tudok értelmezni. Kifizettem a terméket, gondolom becsomagolták rendesen, bár az eredeti csomagolása is gyönyörű [link] [link] . És visszafordították mindkettőt. Beszéltem sárgaablakos privát csetben az eladó ügyfelesével, aki megigérte, jobban odafigyelnek, ezt most majd visszakapom az árat, de nem tudja újraküldeni őket. Megrendeltem egyet, azért mert igérte, erre jobban odafigyelnek, de ma megint jön a jelzés, CSEMPÉSZÁRU, megy vissza az eladónak.
Kérdésem, mi lehet a gond vagy valami, mert az Ali oldalán van rengeteg kés, kard meg sokminden, pont ezt, miért nem engedik ki?
Nem robban, nem puffan és becsomagoltattam rendesen -
LouiS22
veterán
válasz
spleenszuru #68333 üzenetére
Az írásos válaszadásra 30 nap van, ha nyűgöd van, akkor hívd fel őket - gyorsabb lesz.
És ahogy V/ is írta: az MPL és a Magyar Posta kézbesítés nem ugyanaz (még ha a tulajdonos meg is egyezik).
-
válasz
spleenszuru #68333 üzenetére
Kaptál az MPL-től értesítéstzefo? Az számít. Mindig küldik azt hogy csomagot fognak neked kézbesíteni ha megkapják. Amit az MPL kézbesít annál semmi fizetnivalód nincs mert egy belföldi üzleti csomag. Az MPL a PLUC......... kezdetű azonosítót tartalmazó csomagot kézbesíti a többi az Magyar Posta. Némileg keverednek a dolgok.
Az ECS...forma dolgai az Összefoglalóban a 2. pont végén leírva és nem MPL. -
Noxy
veterán
Új scam SMS-l próbálkoznak magyar telszámról. (Személyes, + bankkártyaadatok) [kép]
-
spleenszuru
őstag
Ki nem állhatom, mikor MPL kézbesít..
Ali szerint local delivery centerben van, ami Debrecen, tehát ahol majd ide is adják, MPL tracking oldalon meg, "Notification received, we start the process when getting item from the sender."Most ilyenkor akkor hol a fenében van..
Ráadásul, mikor megérkezik, általában mindenféle e-mail, telefonos jelzés nélkül, akkor még jön a meglepi, a vámeljárási költség.
Írtam egy e-mailt a postának, várom majd a választ, kb. 5 nappal azután, hogy már megkaptam a csomagot...
-
válasz
Wolfram #68327 üzenetére
Évek óta használjuk így, mert nincs más lehetőség a szállítási költség csökkentésére, mert itt minden termék egyedi szállítási költséggel rendelkezik, akkor is ha más-más színű ugyanazon hirdetésben a zokni.
Mi van ha már nem akarok tőle többet vásárolni, akkor mire megyek a kuponnal?
Ha lesz egy nem kifizetett tételed mert nem volt pénz a kártyádon azzal mi a gond szerinted? Eleve 20 nap áll rendelkezésre a fizetésre és addig le van foglalva a termék is. -
herion
tag
Nah nagy nehezen visszaírt az egyik eladó.
"Could you plz place the order without payment at first,then give me the order number and contact with us to check it and deal with it. if you don't know how, please ask buyer service for help about"how to place order without payment"
Szóval akkor ahogy az összefoglalóban van írva, a bankkártya limitet vegyem nullára, lesz egy sikertelen vásárlásom, és akkor annak az order ID számát küldjem el neki üzenetben? -
-
jojoando
aktív tag
Akkor ezek szerint annyira tele volt a kamion, hogy az enyém, ami nem nagy, már nem fért belé. Talán holnap ráfér...
Cof: van mikor ezek a csomagkövetési sorok órákon belül pörögnek azaz reggel bejön a cucc vámolják, és megy át az ExpreszOnehoz aznap. Hétvégén van jobban cumi, mert nem avval kezdik hétfőn. De ma már kedd van, munka nap!
V: Nem tudom akkor a vám után ki teszi raktárba, majd viszi át az EO-ba lényeg ma nem nyúltak hozzá. -
válasz
jojoando #68317 üzenetére
De az Express One-t emlegeted hogy nem mentek érte, én csak azt írom hogy lehet hogy nem is nekik kell érte menni.
A logisztikai cég vámoltat elektronikus úton nem vámosok foglalkoznak vele, csak szúrópróbás ellenőrzés szokott lenni az ellenőrzési ütemterv alapján vagy amikor kétségei vannak a cégnek.
Hogy egyértelmű legyen a nyomkövetés itt olvasva szoktam tekinteni elfogadhatónak, hiszen ezek nem a szó szerinti tranzitos szállításúak, az valami egyéb szöveg.
Visszatérve a parcelsapp-hoz vámolás után jön ez
Parcel outbound from transit facility - Cainiao 31 Júl 2023 20:18
Received by local delivery company - Cainiao 01 Aug 2023 08:33
Megérkezett a Budapesti központba - EXPRESS ONE 01 Aug 2023 09:32Gondolom ha az Express One szállítaná ki akkor talán ők lennének írva az adott tevékenységhez, nem a Cainiao.
-
jojoando
aktív tag
31 Júl 202311:34 Behozatali vámkezelés befejeződött
A vámolás befejezése utáni sorok: ezek hiányoznak, gondolom nem a vámosok tették a sarokba a kész csomagokat, minden esetre onnan nem került át a :Csomag kimenő tranzit létesítményből
A helyi szállító cég érkezett :::: ez sincs a listán.
Nem hunyóról írok, de a vámon átment és megállt a dolog :?
-
válasz
jojoando #68315 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok abban biztos hogy hogy a logisztikai cég telephelyéről az Express One szállítja át a Központi raktárukba. De ezt már írtam.
Megérkezett a Budapesti központba vagy náluk a INB Központi raktárba érkezett (HU - Budapest) nem tartalmaz arra információt hogy a logisztikai cégtől ki vitte oda. Nem biztos hogy az Express One a hunyó. -
jojoando
aktív tag
Az ExpressOne ma sem szállította át a csomagot a kiszállító depóba, mi van már ott is?
Eddig délelőtt összeszedték, most se tegnap sem ma nem tették. Fura!pomphl
Nekem is áll két disputom, hozzá sem nyúltak az alin :? -
válasz
barry26 #68311 üzenetére
Köszi, megkaptam.
Volt egy sikertelen kézbesítési kísérlet, amelynek az indoklása hogy Sikertelen kézbesítés, jogosult átvevő hiánya, viszont a kézbesítő nem telefonált neked, kihagyta a második kézbesítést és úgy került a cím szerinti postára leadásra kézbesítésre. Nem az MPL logisztikai depóba került.
Amikor átvevő hiányt írnak az akkor is előfordul ha a csengőgombnál nem a címzett neve olvasható, vagy nem azonosítható be egyértelműen, de ilyenkor a MPL futárok többsége megereszt egy telefont, ez nálad kimaradt.
Nem igazán direkt depós téma volt és méltányos hogy neked fizetnek azért a kellemetlenségért 2650 Ft-ot hogy a Postán kellett átvenni.
Szóval végeredmény:
1. MPL futár kézbesítő negatív minősítés a trehány munkavégzésért.
2. MPL logisztika pozitív minősítés mert kárpótoltak pénzben a dolgozó hibás munkája miatt. -
Aktuális beérkezés: ECSCCA..... üzleti levél a postaládába érkezve. 14-én küldték el 24 Júl 2023 08:08 átadva a Magyar Postának és a 6. munkanap kézbesítve, 18 napos futási idő.
-
LouiS22
veterán
Akkor viszont fogadja el azt is, hogy a kínai rendelésnek ez az egyik kockázata, ami ráadásul közismert, az összefoglalóban is benne van. Ha nem akar 400 forintot fizetni a semmire - igen, én is tudom, hogy a semmire fizeti, de ilyen országban élünk, a megfelelő alkalommal lehet máshova is húzni az x-et
- akkor bizony meg tudja itthon is venni jótállásal, másnapi szállítással, 27% áfával.
-
válasz
barry26 #68308 üzenetére
Hát ez eléggé sántítós dolog, akkor ennyiért szállítatja a Cainiao logisztikája? Meg ez a depóba lerakás sem tiszta, a nyomkövetésük pontosan mit mutat, esetleg ha elküldenéd az azonosítót, akkor ránéznék. Mert ez így egy kissé zavaros, a feladási díjat a feladónak szokták vissza adni.
-
válasz
barry26 #68306 üzenetére
Ez nem AliExpress csomagos volt ezek szerint.
Szerintem korrekt az eljárásuk, nem jól végezte a dolgát a kézbesítő, hiszen ez szerintük is így történt, így jogszerű az hogy visszadják a csomageküldés díját. Ha erre gondoltál a kérdésedben.Bár nem világos hogy akkor az ottani depóban vette át a címzett a csomagot? Mert ő is kérheti hogy ne vigyék ki, akkor a depóban marad.
Mert az előfordult már hogy kapacitás hiány miatt aznap nem tudták kézbesíteni, szóltak és felajánlották hogy a depóban is átvehetem vagy a másik opció az volt hogy később kézbesítik, nem az eredeti 24 órásként, de ez az én választási lehetőségem volt, így nem az van hogy csak a depóig szállították. -
barry26
csendes tag
Volt pár panaszom MPL felé, mivel nem kézbesítették a csomagokat hanem egyből a depóba rakták le. így két héttel később most kaptam visszajelzést. MPL visszatéríti a csomagküldés árát azaz 2650HUF- ot 8 napon belül, mivel nem szabályszerű hogy egyből lerakják a depóban...
Szerintetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest