- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
Igen. Azt hívtam 1-4 volt a mellék és a 2 est a küldemény állapotáról való tájékoztatást választottam most hallgattam vissza a felvett beszélgetést.
Először azzal jött amit én is látok az ő rendszerükben
(Hogy még csak elküldtek a hollandok), majd amikor mondtam hogy a holland posta követője szerint amit te is belinkeltél már itt kellene lennie.Mondta a parcelsapp os dolgot meg hogy látja hogy kínai csomag és a tartalmat is mondta hogy elektronikai kütyü valamilyen méter. Ja multimeter.
Azért is furcsállottam mert most vissza halgattam többször és először mondta a tartalmat.
Holnap majd tud valami okosat mondani az eladó, ma már nem dolgoztak amikor írtam neki. Ha többet tudok akkor végig zongorázom hétfőn a 3-as 4-es melleket is azon a telefonszámon amit megadtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest