- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Gabor0224 #42392 üzenetére
Nálam a dpd a kinábol hozzájuk ( rajtuk keresztül) szállított csomagokat nemes egyszerüséggel bedobálja a kapunk keresztül az udvarba ( magánház , tehát el nem lopja onnan senki, max a kutya megrágja
először még felhivott , és nem tudtam otthon lenni kérdezte bedobja, jobb hiján, más lehetőséget nem tudtam, mondtam hogy igen. Azóta azt az utolso2 métert légipostán teszik meg
ettől függetlenül utálom hogy a dpd-vel küldik ki, és nem a postával. mert a postán ismernek és automatikusan postan maradó lesz minden és bemegyek érte. ez meg ezért nem szeretem ha a dpd meg kihozza..
a másik: a máshol kézbesített csomag( tracking szerint)
az utobbi időben volt olyan hogy egy bizonyos elado , három egymást követő küldeménye is máshol lett kézbesítve.. Kénytelen vagyok most már azt feltételezni hogy ez nem lehet véletlen.. egy tracking számot kiszór több eladásra is, aztán lehet lesz olyan aki nem is reklamálja..elfelejti, nem tudja hogy kell stb. aki meg igen , annak visszafizet, és addig nála volt a pénz..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest