Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Mint az amnesia, maximum az nevelhet itt pluszban, hogy tűrnöd kell az idegesítő ai-t.

(#290) SchumiBácsi: Erre rájöttem, de ott ahol bebújtam a szekrénybe, nem volt asztal pedig oda mentem volna, gyorsabb oda bebújni.

(#296) NetTom: Igen ez még nagyon az eleje, de majd ha hazai pályán játszom otthon, nyugalomban, rendes hanggal, majd akkor fogom igazán élvezni, jelenleg laptop hangszóró + háttérzaj mellett nem a legjobb, lehet ez is rátett arra hogy ingerültebb vagyok a kelleténél.

Rewire dobozok csak az alien ellen jók, vagy más ellen is bevethetők? Mert volt hogy levegőt kapcsoltam át, de akkor kettőig nem láttam, gondolom az is segíti, késlelteti az észlelést? (Vagy csak az androidoknál jó ez? Mondjuk az android ha kicsit sötétebb helyen van, már 3-4 méterről nem lát szemből, legalábbis ez egy tapasztalat volt...
)
Egyébként sokáig tökölni nem szoktam, mindig haladok csak általában guggolva. Mondjuk van hogy elkap az izgalom és gyorsan futok, hogy minél előbb elérjem a savepointot, vagy valamely necces folyosót átfutom ahol esély nem lenne az elbújásra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest