Aktív témák
-
parandroid
félisten
Alcohol 120%-kal kapcsolatos kérdéseket az Alcohol 12% topikban tegyétek fel légy szíves. [link]. Ezt a témát zártam.
p -
PPeter
addikt
Valószínűleg az íród azt a lemezt képtelen 4x-esen írni, mert a firmware-ében nincs ehhez a típusú lemezhet tartozó 4x-es írási stratégia. Ha 8x-osan megírva nem működik, akkor viszont kár görcsölni, vélhetően a 4x-es írás se segítene rajta, több mint valószínűleg a védelem lényegét adó szabálytalan adatsorozatokat nem tudja kiírni jól az íród.
-
tiger1977
csendes tag
Segítsetek. Ki akarok írni egy játékot, meg van hagyva, hogy securom NEW típus és 4x sebesség. Hol tudom beállítani mert max. 8x választhatok. A menüjében kiválasztottam a média típust és beállítottam hozzá a 4x sebességet de k-ra nem érdekelte. Miért???
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest