Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
válasz
Stirlitz #28678 üzenetére
Mindent úgy csináltam, ahogy írtad, de úgy tűnik, nem sikerült. Terminálban csupa nullát mutat a swap-hez
A script tulajdonságainál pedig mindent beállítottam, jogosultságok 775 stb.
Ill. a "tulajdonos"-nál: system
csoport-nál: sdcard_rw
- Ezeket is így állítottam be.A script-ben magában viszont az szerepel, hogy:
"installation:
...
# - change the owner/group of the
# script:
# (chown root.shell 98swap_cache_vX)"Ez nem azt jelenti, hogy owner: root és group:shell ?
Vagy mit ronthattam el?
Pedig az ICS+ -nál azt olvasom, hogy swap support.
Üdv!
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Stirlitz #28640 üzenetére
Meg lehet nézni, csak duplán kopizta a linket.
-
bmt50
senior tag
válasz
Stirlitz #28625 üzenetére
Koszonom az infot :-) Mihome launchert hasznaltam,mert szep es van benne memoria uritesi gyorsgomb.En is tudom,hogy battery drain-es,de az mindegy.Igy is fel naponta toltom,mert max. cpu-ba 1958 Mhz es ondemad governor van beallitva.
Ha lennek olyan bator es a root cache-be akarnek beletenni egy kb. 50 megas swap filet,akkor azt hogyan kellene? -
bmt50
senior tag
válasz
Stirlitz #28620 üzenetére
Koszi megtalaltam a swappiness sort es probalgattam. 30-on mar semmit nem ereztem a turbo boost-bol,ugyhogy visszaraktam 100-ra.Igy mondjuk a custom launcherem neha buugzik,de a rendszer k..va gyors es a jatekok is gyorsabban betoltodnek.
Megjegyzem nekem bagyusz fele cm10.3 van fenn,zram 26%-on.Viszont a gyari cm filemanager nekem nem latja a root-ot,csak az SD-t. Ugyhogy en mindent totalcmd-vel csinaltam. -
-
bagyusz
őstag
-
kliberk
csendes tag
válasz
Stirlitz #28537 üzenetére
A Google bejelentkezések megoldódtak:
a Google szigorított a "más" eszközökön lévő alkalmazásokba való belépési módszereken,egy "alkalmazásjelszót" kellett létrehoznom a böngészőben a Google oldalon és azzal a 12 betűből álló jelszóval tudtam belépni pl. a Google Play android alkalmazásba.
Én meg már azt hittem,hogy elfelejtettem a jelszavamat,de a pc-n is betudtam lépni pl. a gmail-embe az eredeti jelszóval.Ha valaki tud választ a többi kérdésemre azt szívesen fogadom...a Kitkat-ot(amit írtam)is kipróbálnám,de már az elriaszt,hogy azzal nem sikerül beolvasni az Sd kártyát a Pc-ről.
-
ORCA58
addikt
válasz
Stirlitz #26980 üzenetére
Pityu62, Stirlitz
Most kényszerből én is a 4.0.4-et használom, ráadásul a gyárit root-olva.
A Greenify megvásárolt appal [link] fagyasztok szinte mindent. Az Xposed adta lehetőségeket is kihasználom. Így most alvó módban olyant produkál, mint a CM11, azaz egy éjszak alatt nem fogyaszt szinte semmit, a gafikon vízszintes.
Próbáltam nélküle is, "meredeken" fogyott a töltés.
Olyan probléma még nem volt, hogy a fagyasztott app nem ébredt fel mikor kellett.
Azért valószínű a memória egyes programoknak már kevés.
Egy évvel ezelőtt a HBO-go HDMI-n szépen ment a TV-n. Most a frissebb programmal csak akkor ad képet, ha nincs HDMI TV csatlakoztatva. -
bmt50
senior tag
válasz
Stirlitz #26980 üzenetére
Arra a wenigmás romra kellene egy kompatibilis MIUI-t portolni.
Tudom, hogy sok ramot eszik, de 2.3-on több maradna, mert alapból több van. Plusz lenne normális rádió, még szebb képek, stb, stb.. :-)A mostani miui-s romoknál makacs volt a touch-kezelés nálam (lehet, hogy az alap cm10 rom miatt) egyébként a Spirit FM-mel kibékültem volna.
Sajnos 2 gyerek + munka mellett nekem nincs időm, de ha volna akkor belefognék. -
fonix232
aktív tag
válasz
Stirlitz #21785 üzenetére
Altalanossagban elonyosebb. Konnyebb szallitani, ha tonkremegy olcsobb (nem kell csak vagy a kabelt vagy a toltofejet cserelni), es altalaban jobb minoseguek mint a kabellel egybeepitettek.
De 850mA az meg mindig picsa a telefonunknak. En jelen pillanatban egy 2A-es toltot hasznalok, azzal kell nagyjabol fel-haromnegyed ora teljes toltottseghez. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Stirlitz #21785 üzenetére
Tartósság szempontjából nyújt előnyt. Pl. ez a Sony EP800 tud 850mA-t, vagy hasonló ajanlott szerintem.
-
bagyusz
őstag
válasz
Stirlitz #21592 üzenetére
Túl nagy változást nem vettem észre gyári appok gyorsaságában, alkalmazást telepíteni rá meg nem tudok mert még adb-n keresztül is nyavalyog az OS, de valóban jobb lett a boot idő. Gapps nélkül a ram 190-175mb között mozog. Dev tree már kész van hozzá csak a legacy patcheket és cm forrás kell bevárni. Szerintem kell 1hónap mire használható lesz..
(#21591) szeryo: Persze az is lesz, de majd csak 1.5-2 hét múlva
R2Bazsi15: CM verzion belül lehet.
-
bagyusz
őstag
válasz
Stirlitz #11282 üzenetére
Fel kell flashelni előtte a recovery-t. ICS-re való ugyan az mint a mach fixes recovery, de csak bebootolni fogja, ha átírod a csomagban található fastboot load.bat ban található parancsot:
Erről:
fastboot boot recovery.imgErre:
fastboot flash recovery.imgAkkor felfogja flashelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- OLED monitor topic
- Tippmix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest