Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #26638 üzenetére
Nagyon régóta nézem, jó az a
telószörny
Most WayteQ Talk 5h-m van, ha valami garis probléma jönne közbe és cserélnem kellene, csak a 5700-jönne szóba. Két akksi, meg tok gyárilag, azért az szépXposed + gravity párost ajánlom nagyon, és hasonló lehetőségek jönnek elő, mint a CM-nél.
Bocsi az offért mindenkitől
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #25628 üzenetére
Ment P.Ü.
Mindenkinek,aki keresne vmivel: Jelenleg egy válóper elején vagyok, Kb. fél év,mire vége lesz,utána tudok munkával is foglalkozni. Elnézést mindenkitől!
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz
mercurytopaz #24078 üzenetére
Szia
A yutobot letöltem googleplayrol az alkalmazást azzal nézem vagy neverski böngészővel mert ez a rom még elfogadja az adobe flash player egyik verzióját és így böngészővel is tudom nézni de a neverski játszilk le mindent rajta olyat is amit az opera mini nem. A kamerája jó.
Azon kivűl hogy bekékült amíg megnem találtam azt a pachot amit írtam nem volt vele semmi gond minden alkalmazás és játék hibátlanul fut rajta -
ORCA58
addikt
válasz
mercurytopaz #23374 üzenetére
Mi van, ha külföldön vagyok a határ közelében, de még elérhető a magyar hálózat is. Hogy állítom be, hogy csak, magyar legyen?!
argetlam01
Sajnos nem viselkednek egyformán ezek a telefonok. A gyártás elég nagy szóródást mutat. E miatt kinek ezt, kinek azt a romot működik jól, próbálgatni kell. Nekem eddig minden bagyusz ROM ment rendesen. Valószínű olyan a telóm mint bagyuszé. Jelenleg a CM10.2 stabilan megy rajta, csak a manuális hálózatkeresés nem működik. -
shadowlizard
csendes tag
válasz
mercurytopaz #23374 üzenetére
Igen. Csak pont az kéne hogy ne találjon, és maradjon a hazain.
-
alex71995
csendes tag
válasz
mercurytopaz #23365 üzenetére
szóval akkor végülis minden működik ?!
-
alex71995
csendes tag
válasz
mercurytopaz #23363 üzenetére
köszi az infót
és hivásnál a szenzor működik
mert nekem 10.2-n se működött, ha hívtam valakit akkor az a hívás addig ment amíg a másik fél meg nem szakította..
-
Kovbob
senior tag
válasz
mercurytopaz #23358 üzenetére
Beállítások/ fejlesztői lehetőségek az alján ott van a futattó környezet
-
kgymac
őstag
válasz
mercurytopaz #23296 üzenetére
Nem kell service. Be kéne tudni lépni cwm6-ba és újrasütni a romot. Cwm5.5-ben nem volt sd, így hiába próbálta utólag feltenni a gappsot.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #23002 üzenetére
Nem is vettem át...nincs kedvem 16K-t fizetni azért,amit februárban 0 Ft-ért megvehetek..úgyhogy kicsi ideig még kénytelenek vagytok elviselni engem és az ace1-emet
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #22022 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #22014 üzenetére
Töltsd fel min 35%-ig. Annyival már lefut az átlag restore
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #21052 üzenetére
Őszintén érdekel, nem ironizálok:Ti mire használjátok a HDMI kimentet, hogy ennyire fontos egy Rom-nál?
-
ORCA58
addikt
válasz
mercurytopaz #21052 üzenetére
Nem tudom a HDMI hiba megoldható-e, de nagyon tudnék örülni neki. Most tettem fel a 10.2-est. Beállítása nincs a HDMI-nek. Ha bedugom a TV-be pár másodpercig szól a hang majd újra indul.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
mercurytopaz #21006 üzenetére
nemnem, én erre a szépségre gondoltam, szerintem nagyon szép, nekem igazán bejön
ja, és még a feloldóképernyő, amit itt lehet megnézni.szóval annyi, hogy ezt az UI-t átköltöztetni CM10.2-re.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mercurytopaz #20658 üzenetére
Most is úgy teszed fel. Át kell állítani a boot eszközt (PC), itt a recovery-t, be kell tenni a telepítő forrását, pl. CD-t (PC), itt az SD kártyát. Ki kell választani, hogy törlöd a régi rendszert, partícionálsz, swap-et hozol létre (PC), itt ugyan ez...
Az a baj, hogy nem érti, hogy olyan dolgot akar megcsinálni, ami nem tartozik a rendszerhez. Olyan, mintha arra készülsz, hogy a HDD-re magad írod fel boot.sec-et: nem fog menni otthon.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #20658 üzenetére
Azt kell,hogy mondjam,hogy valahol igazad is van,meg nem is. Normál esetben a telefont megveszed egy gyári firmware-rel/rommal. Ahhoz elméletben Neked,mint felhasználónak (ideális esetben) nem kellene hozzányúlnod.Aki meg fel akar rakni egy romot,ami nem gyári,az csináljon magának.Ha így tesz,akkor meg felesleges olyan módszerrel feltenni,mint egy win-t,mert azért a rom készítéshez nem elég az ide-oda kattintok "tudás".
Bigman-t meg tudom érteni,bosszantó volt nekem is,hogy a gyári update az istennek sem megy fel a telóra..Gondolom Ő is szeretné mókolások nélkül használni mondjuk a cm10.2-t..Ez érthető.Ezzel nem is lenne semmi baj, ha képes lenne elfogadni azt a tényt , hogy hivatalos visszaút nincs gyári ICS update-ről és hogy egyszerűen ahhoz,hogy a hivatalos frissítés felmenjen,ahhoz a mi tudásunk és ezközparkunk egyszerűen kevés.Ami még ehhez lényeges info szerintem: Keeperv85-el , Bagyusszal és a többiekkel is nem keveset beszélgettünk/beszélgetünk és próbálkotunk/próbálkozunk (még így is,hogy Sem Keeper-nek,sem nekem nincs ilyen teló,Bagyusz tudta hivatalosan frissíteni sztem majd 1 éve..) , de egyszerűen nincs olyan megoldás,amire azt mondhatnám: Próbáld meg ,mert tuti,hogy nem csinálsz téglát a telódból.
Jelenlegi tudásunk szerint box nélkül alapból meg vagyunk lőve. A box árát hadd ne mondjam, az is kérdéses,hogy egyáltalán a box segítene-e,mert JTAG-elni csak célszoftverrel tudná az ember a telót,de az sincs. Ha a hivatalos szervíz (Telemax) nem JTAG-eli, az sztem már jelent valamit...
-
Kovbob
senior tag
válasz
mercurytopaz #20545 üzenetére
Nekem újra ki kellet keresnem logouton a keresőben hogy működjön. Gondolom az újítások miatt. (Könyvjelzőből akartam nyitni)
Mentolka beállítások/képernyőzár/képernyőzár hivatkozásnál azt raksz be amit akarsz.
-
bagyusz
őstag
válasz
mercurytopaz #20355 üzenetére
Már telepítéskor.
Ide leírom érthetően mert mások is kérdezték
Van maga CM10.2 rom ami önmagában 284mb és erre még rájön a 130mb-s gapps. Ahhoz, hogy ez mind elférjen minimum kell egy 420mb-s system partíció.
OT 995 eredeti partíciós kiosztása
#major minor #blocks name
# 179 0 1912832 mmcblk0
# 179 1 51200 mmcblk0p1
# 179 2 500 mmcblk0p2
# 179 3 1500 mmcblk0p3
# 179 4 1 mmcblk0p4
# 179 5 1000 mmcblk0p5
# 179 6 2000 mmcblk0p6
# 179 7 3072 mmcblk0p7
# 179 8 3072 mmcblk0p8
# 179 9 5120 mmcblk0p9 ## boot
# 179 10 7000 mmcblk0p10
# 179 11 3072 mmcblk0p11
# 179 12 3072 mmcblk0p12
# 179 13 1024 mmcblk0p13
# 179 14 256000 mmcblk0p14 ## system
# 179 15 307200 mmcblk0p15 ## custpack:= system/app
# 179 16 1039360 mmcblk0p16 ## data
# 179 17 204800 mmcblk0p17 ## cache
# 179 18 5120 mmcblk0p18 ## recovery
# 179 19 1024 mmcblk0p19
# 179 20 5359 mmcblk0p20Van nekünk egy 256mb-s system és egy 300mb-s custpack partíció.= 556mb összesen
Anno IUS, aki elkezdte a cm10-t csinálni kitalálta, hogy a custpacko-t felcsatolja mint rendszer applikációs tárhelynek (system/app), ami önmagában nagyon jó ötlet mert a rom méret felét az appok eszik meg. A cm10.1 és cm10.2-ben a megszaporodott ficsörök és egyéb új szolgáltatások miatt még inkább szűkebb lett a hely újból a system-n. Ezert jött az az ötlet, hogy megcserélem a custpack=system/app partíciót, hogy ne legyen belőle probléma.
Ez miatt módosítani kellett a gapps felcsatolásán is, hogy a megfelelő partícióra másolja a fájlokat.
MOD:
Közben felraktam az új romot, a szokásos helyen letölthető.
-
ViCk980
tag
válasz
mercurytopaz #20345 üzenetére
Bocsi. Felejtsd el, hogy olvastad "hülyeséget írtam" a 09.28-as már eleve ilyen..
Amúgy a gond hardware-es lesz szerintem az eltérő hardware-ek miatt...Log még mindig nincs, de közben eszembe jutott, hogy jártam már így egy kínai telóval annó amin volt változtatás a partíciókon. Ott az volt a probléma, hogy nem minden indításnál tudta egyszerre csatolni a telefon. Előbb a system/app lett és csak utána próbálta a systemet. Eredmény újraindulgatott egész addig ameddig nem sikerült egyszerre csatolni mindet. Azt hiszem ott a ram volt a ludas..
-
ViCk980
tag
válasz
mercurytopaz #20336 üzenetére
Szia.
Próbáld ki ezt..
Originally Posted by BENETNATH View Post
if somebody is trying to get CM10.2 working with the gapps,
could he try to edit the updater-script in the gapps zip, found in META-INF/com/google/android
and modify
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p14", "/system");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p15", "/system/app");with
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p15", "/system");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p14", "/system/app"); -
bigman001
tag
válasz
mercurytopaz #20336 üzenetére
Akkor telepítsd egyesével a playről!
-
R2Bazsi15
tag
válasz
mercurytopaz #20325 üzenetére
Engem is érdekelne a rádi csak nekem 10.2-re kéne
Bocs a dupla postért. -
törölt tag
válasz
mercurytopaz #20292 üzenetére
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #20288 üzenetére
Akkor hülye kérdés: Melyik gapps csomagot teszed fel hozzá?
-
Szállító76
tag
válasz
mercurytopaz #20136 üzenetére
Nagyjából jó. A fókuszálása döcög 1 kicsit
-
pucz
senior tag
válasz
mercurytopaz #20009 üzenetére
Nekem nem működtek a CM-ek az 5.5-el. GB+ICS - 5.5, Ezek felett meg csak 6-os.
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #20009 üzenetére
ViCk980 próbája alapján, egyelőre úgy néz ki igen. De nekem is ez lesz a következő, amit megnézek.
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #20006 üzenetére
Nem, nem csak Te, többen is így vagyunk vele, egyelőre nem tudjuk, mitől, vagy miért.
Most feltettem újra, kicsit töltöm, aztán meglátjuk. Ha nem megy, jön CWM6-os próba.
pucz: Szerintem nem (de hát ki vagyok én?): az oké, hogy egy szélsőségekig húzott gamer rom nem megfelelően megy, de az hogy egy másik, ami CM el se induljon...
-
Raklap#
tag
válasz
mercurytopaz #19639 üzenetére
Nálam jó volt a billentyűzet csak a cm hez képest nagyon lassú
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mercurytopaz #19639 üzenetére
PACnál sajnos a google bill. halála általános, én már a ROM flesselés után fel szoktam rakni egy billintyűzetet, még mielőtt beindulna (és be is halna, a google bill.)
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #19610 üzenetére
Hm... reggel még jó volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mercurytopaz #17382 üzenetére
Arra is válaszoltam...félig...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mercurytopaz #17380 üzenetére
Hát ha backup mappát találsz benne, akkor backup, ha meg zip-et -amit nem hinnék- akkor flashable...
...és azt hiszem cwm 5.5-el mehet fel...de erre kérj még a mesterek valamelyikétől egy bólintást...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mercurytopaz #17375 üzenetére
7zip programmal van tömörítva.
-
Raklap#
tag
válasz
mercurytopaz #15663 üzenetére
Elöző hozzá szólásom ban írtam nálam hogyan lett jó
-
bagyusz
őstag
válasz
mercurytopaz #15491 üzenetére
CM UI grafikai része elszíneződnek. Videónézésnél nem jelentkezik.
Ha minden igaz erre is megvan a megoldás.
MOD: Már meg is oldva.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #15491 üzenetére
Rádugod a hdmi kábelt és meglátod,hogy nem látod/torz kép/vibrál/időnként képhiány.. bármi.. teszteld le és kiderül..
Bagyusz: mire elkészülne a bugreport, addira Te mindet kijavítod?
Mi szükséged ránk?
-
kaosz86
aktív tag
válasz
mercurytopaz #13100 üzenetére
Azért, mert fogtam és szépen részletesen leírtam angolul a supportnak, képekkel, screenshotokkal illusztrálva, és ők elismerték hogy van ilyen hiba és azt mondták, ne adjam szerizbe, mert a kijövő update orvosolni fogja a jelentést. Ennyi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mercurytopaz #12142 üzenetére
Csak odatette a kollega a nevét, egyelőre mas hir nincs róla. Ha valakinek ismerős a dolog, ugyanez mar egyszer lejatszódott CM7-9-10 / ICS téren is.... azóta se láttunk belőle semmit.
-
zho-lee
addikt
válasz
mercurytopaz #8828 üzenetére
Az a hiba, hogy nem csörög?
De a hívás bejön, látom, hogy hívnak a kijelzőn, de hang semmi
Megpróbálom újra rakni a cm10-et bagyusztól, ha marad a hiba megy vissza a gyári ics
Egyébként kaptam egy kellemes üzenetet a telefonomtól:There is not enought storage space available to complete this action. Please clear some space and try again.
Na most akkor mit töröljek?
Root + root explorer van.
Meg egyre kevesebb kedvem a telefonhoz.. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mercurytopaz #8828 üzenetére
Lagfix dologgal 5.4 veri.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
mercurytopaz #7279 üzenetére
+1
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
mercurytopaz #5828 üzenetére
Üdv!
Nálam a 3 betűs megy. Felhős az ég,de 20 mp alatt talált jelet.
-
Ricsi200
tag
válasz
mercurytopaz #5758 üzenetére
Hidegben gyorsabban merülnek az elemek/akkuk. Azért is tudom, mert fotósoknál alap, hogy hideg időben kiveszik az aksit a fényképezőből, zsebbe be, és csak használat előtt teszik bele.
-
batai15
félisten
válasz
mercurytopaz #5067 üzenetére
és mért nem a videó karidról vezéreled ki? ma már minden vidi karin van elvileg hdmi csati.
feco555: ha lehuzod a notification bart, 2 sor adatkomminikációs kapcsoló van. az alsó teljesen testre szabható, de a felső 4 fix. 2 sor sok helyet foglal,a felsőt ki akarom kapcsolni, csak nem tudlm hogyan.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4866 üzenetére
Kérdezz,azzal nincs baj.. A gond az ott kezdődik,hogy ezt naponta 35-en kérdezik/jelzik,miközben nem sokat, csak kb 1-2 oldalt kéne visszaolvasni,vagy a hokins által szájbarágósan összerakott első hozzászólást kéne elolvasni..
Nem a személyed ellen szól,ne sértődj meg rajta kérlek.. Én is úgy tanultam meg,amit tudok,hogy kérdeztem és olvastam..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mercurytopaz #4866 üzenetére
Nincs probléma a kérdésekkel., csak olvass is.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4861 üzenetére
Ha jól olvastam,akkor downgrade volt. Akor pedig NEM gb bootloadered van,hanem ICS. Válaszd azt és elvileg jó lesz az sd.
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #4857 üzenetére
Amikor a Downgrade-elős H1N1-et rátetted, milyen lehetőségeket választottál a felkínált pontokból?
dokee78:Nekem nem fagyott a gyári 2.3.6.
-
helixP
nagyúr
válasz
mercurytopaz #4607 üzenetére
Tedd fel újra a downgradeelős romot és ne ICS-t válassz az elején.
hokins: köszi, próblkozom....
-
qltsar
veterán
válasz
mercurytopaz #4300 üzenetére
Guglizz rá, de ha jól emélkszem egy googleservices framework, és a market-cache clean megoldja a hibát egy reboottal fűszerezve.
-
wyattthoearp
tag
válasz
mercurytopaz #4294 üzenetére
Már kerestem korábban is mert írtad, hogy az ő leírása alapján sikerült neked is.
De akkor sem és most sem találtam ilyen bejegyzést, sőt még a blogjában sem sikerült.
Belinkelnéd? -
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4289 üzenetére
ha hivatalosan frissitettél már icsre,otu vagy fota-n keresztül akkor csak a 2.3h1n1el tudsz visszalépni.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4185 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem stimmel, vagy nekem van oltári szerencsém.3 napja van fennt a CM10. Jelenleg 83%-on van 5ó 35p 57mp után.
wifi folyamatosan bekapcsolva, volt 40 perc poweramp max hangerőn meg kb 25-30 perc olvasgatás (origó cikkei) és 3 telefonálás kb 5-7 perc összesen.
Nekem rohadtul bevált. Jobban tetszik,mint az eddig próbálgatott romok bármelyike..bár vannak hibái még bőven.Paranoidot nem próbáltam ( hála qamu-nak) De a többit mindet végignéztem.. CM10 után nekem pl loosh rom-ja jött be (bár nem volt benne lockscreen,de ez is tetszett rajta, kivétel amikor betojtam,hogy valakit felhívok a zsebemben
).A vírusos romok közül meg a v0.1-es GB edition volt nálam a tuti sokáig.(Óriási respect a készítőknek..nem kis munkájuk lehet benne... )
-
Cannabis7
senior tag
válasz
mercurytopaz #4155 üzenetére
megkérdezhetem, hogy a CM10 mennyire vált be, mennyire stabil, mennyire kedveli a memóriaigényesebb dolgokat, játékokat.
eddig lebeszéltek róla, h nem stabil még, de őszintén szólva nekem a h1n1 v4-el is vannak gondjaim, olyan 2 hete van fent, és mostanában olyan programokat, meg játékokat force close-zik amiket meg se nyitottam már napok óta, csak úgy feldobja az ablakot, és fél percen belül 4-5x is.
mindegy annyira nem zavar, de gondolkodtam már cm10-en, amúgyis szerelmes vok a Jelly Beanbe, csak meg akartam kímélni magam a felesleges bajlódással, ha esetleg tleg használhatatlan lenne
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mercurytopaz #4155 üzenetére
40 megára is lemegy a RAM? Nekem Hivatalos GB alatt volt 29 is
Off: tudom tudom, RAM kérdés, de hát.. GB itt elhasal.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mercurytopaz #3504 üzenetére
Ígérem hogy nem lesz bajod a GB-vel.
-
Comic
aktív tag
válasz
mercurytopaz #3488 üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy ha valaki akarja használni a kamerát, akkor miért az ICS-es verziót erőlteti...
Kaptunk már egy GB alapú H1N1-et. Igaz kell még rajta csiszolgatni, mert még nagyon "kezdetleges" (v0.1), de evvel nincsenek "tipikus" ICS hibák, a hivatalos ICS frissítésről is vissza lehet térni vele GB-re, ugyan úgy van OC és gondolom ami az ICS-es H1N1-ben jó volt, az idővel ebben is kiforrja magát. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dolgoznak rajta szerintem, mintha ezt mondták volna
De maximum finomhangolás lesz, alapjaiban rossz az ICS ilyen téren.
-
Melack
veterán
válasz
Jóval visszább írták, hogy a nagyon várt frissítés sajnos nem hozott átütő sikert.
Egy-két külsős kamera app segít a helyzeteden. -
Heavyrain
őstag
válasz
mercurytopaz #2803 üzenetére
"És a videó készítés, milyen, mert a gb alatti nekem tökéletes videókat készített , de az ics csak egy elmosódott ízét , amit régen gb alatt a hdmi kábellel élvezet volt nézni a tv-n. Az ics-s videó , még a saját kijelzőjén is élvezhetetlen."
Na erre én is kíváncsi lennék.
(amúgy a fókuszálási problémák miatt homályos néha) -
Comic
aktív tag
válasz
mercurytopaz #2558 üzenetére
Oké, hogy viszi. Gondolom, hogy maga a HDMI viszi a hangot is, de azért feldobhatna egy kérdést, hogy TV-e, vagy Monitor-e a csatlakoztatott eszköz. Érdekes lenne, ha az LCD monitor hangot is adna, ha egyszer nincs benne hangszóró... :S
kaffau: Támogatja, de csak aktív usb hub-bal tudod használni, aminek van önálló betápja, mert nem ad le a teló usb-je tápfeszt.
Ez mondjuk nekem is plusz hideg leves volt, mert az xperia-m nem igényel ilyesmit...igaz az is csak a 200mah-s eszközökkel képes így együtt dolgozni.Evvel kapcsolatban viszont engem is érdekel, hogy ha csatizom az usb hub-ot, akkor a teló is felvesz töltést?
Csak mert egy izmosabb játék már igen szépen lecumizza az akkut, ha játszik vele az ember 1-2 órát...(2-t nem is tudna...) -
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #1367 üzenetére
Ez a tömörítő program nagyon egyszerű, az viszont érdekes, hogy abba a könyvtárba amelyikbe letöltöttem a kicsomagolandó fájlt, ott nem látja a stuff könyvtárat. Átmásoltam egy másikba, és ott igen. Ez számomra is meglepő, valami korlátozza a letöltések könyvtáramat. /valószínüleg az idő/
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #1365 üzenetére
Szóval:A hivatalos magyar ICS-hez is jó a rootoló program ! Köszönöm
-
Heimdallr75
őstag
válasz
mercurytopaz #1365 üzenetére
konkrétan nem a win a hibás, hanem user error hogy a 7zip tömörítőt nem tudod használni.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #1364 üzenetére
Ez az windows egy dráma:egy másik könyvtárban már látja a stuff könyvtárat.
Az ics frissítése win 7 alatt azt írta ki, hogy aktuális verzió, xp alatt viszont lefrissítette. -
Heimdallr75
őstag
válasz
mercurytopaz #1362 üzenetére
akkor nem csomagoltad ki rendesen
ne vedd magadra,nem Te vagy az első, de komolyan elgondolkozom minek akar rootolni valaki aki még egyszerűen kicsomagolni sem tud egy állományt.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
mercurytopaz #1360 üzenetére
rosszul csomagoltad ki. a stuff alkönyvtáradban mi van?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #1359 üzenetére
Nos, a rendszer nem találja a megadott elérési utat üzenettel, befejezi, és így sajnos nem jó hozzá
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1356 üzenetére
Ezzel probáld meg kicsomagolni
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1354 üzenetére
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #1353 üzenetére
Sajnos a francia ics-hez tartozó root progi nem az ami a leírásban szerepel, ez nem is tudom mi ?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1351 üzenetére
Nem. Csak nemlesz rootolva...
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1349 üzenetére
Elméletileg igen. Bár még visszajelzést nem kaptam hogy próbálta-e valaki...
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1321 üzenetére
Beállitás/Alkalmazások/összes
ott megkeresed ls letilt
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #446 üzenetére
Úgy nézem, hogy az a forráskódja..bár én nem értek hozzá..talán qlstar-nak kéne megnéznie
Kitömörítettem xz-ből és tar-ból.. amss és társai vannak benne, meg kernel és webkit. Ebből gondolom,hogy ez a forráskód lehet... -
KuCu_155
tag
válasz
mercurytopaz #365 üzenetére
Igen ami 2 üveg vodka mellett stabilan is megy XD
-
qltsar
veterán
válasz
mercurytopaz #141 üzenetére
Ezekre még várni kell egy ideig...
-
gusthy
veterán
válasz
mercurytopaz #79 üzenetére
Az ilyeneket lécci a másik topicban... Amúgy ott erről a kérdésről regényeket olvashatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest