- Milyen egeret válasszak?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zho-lee
addikt
válasz
bagyusz #8902 üzenetére
Nekem sem jött be a CWM_6-tal.
Megpróbáltam billentyűzettel, és láss csodát, ott a cwm_6!!
Gond nélkül fölment a rom, a gapps, a kernel: 1 nagy
Be is indult elsőre, gyorsan beállítottam: még egy nagy
Erre felhívott lasy, és csengett a telefonom: még nagyobb
Végre, úgy érzem van egy telefonom is
-
eldrah
aktív tag
válasz
bagyusz #8862 üzenetére
az jo...akkor ez volt a baj..meg sem néztem csak probáltam,nyuztam, de felvétel kozben is szaggatot..viszza nem néztem gépen
a pattogás engem is érdekel
vicces volt az operát igy használni...bááár...kezdek lemondani rola,hogy használjam egyáltalán annyira ramaty lett mostanság...minden második inditásnál fczik...na asszony fog nekem.orulni
megint gép elott bzulok majd, ahogy o mondja
csak értenék hozzá én is,komolyan segitenék ahol tudnék
ment privi
-
-
helixP
nagyúr
válasz
bagyusz #8796 üzenetére
Nagyon off, de olcsóbb Lg-Tvben csak szoftveresen volt korlátozva az avi lejátszás lehetősége. Mondjuk oda csak egy szervizkód kellett. De látod, van erre a mentalitásra példa... vedd csak meg a Nagyon off, de olcsóbb Lg-Tvben csak szoftveresen volt korlátozva az avi lejátszás lehetősége. Mondjuk oda csak egy szervizkód kellett. De látod, van erre a mentalitásra példa... vedd csak meg a drágább
-
Csari93
aktív tag
válasz
bagyusz #8764 üzenetére
Szia! Először is köszönet a munkádért!
Kérdés: A következő verziókat lehet frissíteni újraflashelés nélkül? Ma laktam be, örülnék a több akksiidőnek, ugyanakkor nemszeretném jövőhéten újrakezdeni
2. Videónál látszik bármi különbség, hogy mp4-ben veszi fel(beállítás, vagy bármi ungabunga)? Jelenleg nincs nálam a telefon.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bagyusz #8660 üzenetére
esetleg meg lehet nézni,hogy mit csinál ilyen állapotában, vagy fec telója, ha bebootol, akkor megnézheti a logcat-et? nem tudom,mire jó... még ki kell tapasztalni..
esetleg rootolásra, rom felrakására install zip-ként a gyári! recoból.. passzolom..
logcat:
19:45:33.879 ------- beginning of /dev/log/system ------- beginning of /dev/log/system ------- beginning of /dev/log/system
19:45:33.879 Info Vold 93 Vold 2.1 (the revenge) firing up
19:45:33.879 Error Vold 93 Error reading configuration (No such file or directory)... continuing anyways
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'usb_mass_storage'
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'usb_connected'
19:45:33.879 Debug Vold 93 USB disconnected
19:45:33.879 Debug Vold 93 Share method ums now unavailable
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'usb_connected'
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'usb_mass_storage'
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'MSM72K_UDC'
19:45:33.879 Warning Vold 93 Ignoring unknown switch 'MSM72K_UDC'
19:45:33.879 Debug Vold 93 USB connected
19:45:33.879 Debug Vold 93 Share method ums now availableHa valaki behozza: a home gomb az oké.. nem a search..
-
ferensz
senior tag
válasz
bagyusz #8362 üzenetére
Bebootolni be tudok róla, az első hsz-ben lévő 2.3.6 telenoros backup fel is megy, de a reboot system now után ugyan az a helyzet.
Megpróbálom felrakni a H1N1 GB romot. Egyébként azt vettem észre, hogy ha visszaállítom a backupot, majd egyből csinálok is egy backupot róla, akkor a system.ext4 az összesen 35kb-os lesz. Valamint mindegy hogy mit, honnan, hogyan rakok fel, rá szoktam lesni TWRP-ben, hogy mit ír, és mindig az van, hogy No OS Installed.
Nem lehet, hogy valami miatt backupkor, meg installkor nem mennek fel a cuccok a saját helyükre?
Szerk.:
Egyébként melyik recoveryt érdemes felflashelni? Mert gondolom van egy optimális recovery, amit fel kell flashelni, a többi recoveryt meg csak fastboot boot-ként használni nem?
-
ferensz
senior tag
válasz
bagyusz #8360 üzenetére
Ezzel már sikerült a fastboot flash. Megpróbálom visszaállítani az fr ics-t backupból.
A CWM_GB-ben levő recovery img-re ezt az üzenetet kaptam:
C:\fastboot\f2>fastboot.exe flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (5568 KB)... OKAY
writing 'recovery'... FAILED (remote: size too large)Szerk.:
Egyébként az normális, hogy restore-nál kétszer is van Restoring custpack?Szerk2.:
Felment a backup, de ugyan az, egy gyenge, rövid rezzenés, majd nem sokkal utána egy erőteljesebb, és ugyan úgy a Telenor logónál megáll. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bagyusz #8318 üzenetére
Gratulálok, igen jó ROM-otok lesz skacok
Batai15: A nevem kissé furán sikeredett leírni
Ám linkeltem egy megoldást a gombokra, mivel benne van a 4.0-ban, de nem tudom mennyire volt jó. Mondjuk az én személyes véleményem az hogy legyenek fizikai gombok is, nem tetszik, foglalja a helyet a kijelzőből.
-
batai15
félisten
válasz
bagyusz #8318 üzenetére
hát én nézegettem a framework apkban kell hozzá adni pár sort, mert alapbol benne van elvileg az icsben. meg mondjuk ha esetleg le tesztelnéd majd a cm témákkal is, mert nexuson a szoftveres gombok ikonja is változik a témával. edrx már itt linkelt leírást hozzá. köszönöm :-)
helixp: nem nagy a kijelző, de a 3 gomb sokat dob a megjelenésen, és jobban is szeretem , mert a nexusra hajaz. -
-
törölt tag
válasz
bagyusz #7214 üzenetére
Igazából még mindig gb-s bootloaderem van..
Nem is a telepítés önmagában a gondom,hanem hogy én minden telepítés előtt format system,data, satöbbit csinálok, telepítés után még cwm-ben factory resetet. és csak ezután mehet a reboot...
Nem tudom, mennyire kavarhat be a formázás a cwm verzió miatt...
Kazy: azért ,mert az ics -es bootloader mégsem jó.. Ha jól értelmeztem loosht írását.
-
loosht
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest